CiberXperience2017

Ciber Xperience 2017

Welkom bij CiberXperience2017

Wie wil er niet sneller inspringen op veranderende klantbehoeften? Betere bedrijfsresultaten binnenslepen? En met technologische innovaties continu verbeterslagen behalen? Anno 2017 is digitale transformatie voor veel bedrijven geen keuze meer, maar noodzaak om succesvol te blijven.

CiberXperience2017 is een platform voor iedereen die geïnspireerd en geïnformeerd wil worden over digitale transformatie. Gelijkgestemden die hun eigen digitale transformatie willen versnellen. Maar die ook op zoek zijn naar effectieve en concrete oplossingen om dit in te vullen. Tijdens CiberXperience2017 sluiten IT en de business naadloos op elkaar aan. Interessant voor managers en directors uit de domeinen: marketing, sales, inkoop, service, finance, logistiek en IT.


Interessante sprekers

Trendwatcher Sander Duivestein neemt je mee in zijn visie op de impact van technologische ontwikkelingen op bedrijven. Kevin Raaijmakers, Marketing Manager Indoor van Philips Lighting inspireert met Connected Lighting; de digitale transformatie van Philips Lighting.
De experts van Experis Ciber laten zien hoe je digitale uitdagingen oppakt. Daarbij maken ze een koppeling tussen trend, strategie en oplossing. Ze gaan in op vragen die rondom digitale transformatie leven. Hoe digitaliseer ik verschillende bedrijfsprocessen? Hoe ben ik de klant een stap voor en hoe speel ik maximaal in op zijn behoeften? En wat levert dit op voor mijn organisatie?

Tijdens CiberXperience2017 nemen we je graag mee in een reis rondom het thema digitale transformatie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in.

Speeddemo`s

Ervaar de oplossingen die digitale transformatie mogelijk maken

Masterclasses

Laat je inspireren over actuele thema’s op het gebied van digitale transformatie

Meet-the-Expert

Stel vragen over digitale transformatie binnen jouw organisatie

Keynote
Sander Duivestein
Versnelde verandering is de enige constante

Sander Duivestein zet direct de toon voor CiberXperience2017 met zijn kijk op digitale transformatie. “Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk”. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die! Hij inspireert en motiveert met zijn wervelende presentatie over de impact van technologie op mens, bedrijf en maatschappij.

Inspiratiecase
Kevin Raaijmakers
Connected Lighting: de digitale transformatie van Philips Lighting

The Internet-of-Things en Big data zetten hele branches op z’n kop. Ook de traditionele licht industrie ontsnapt er niet aan. Sterker nog, het 125 oude Philips Lighting heeft op basis van deze ontwikkelingen haar meest strategische richting benoemd: Connected Lighting. Het is dé groeivector voor Philips. Als één van de aanjagers van deze nieuwe business zal Kevin Raaijmakers delen welke concrete toepassingen zij nu al in de praktijk brengen, wat de toekomst gaat brengen maar ook hoe Philips als bedrijf in verandering is om deze beweging mogelijk te maken. Zijn verhaal is inspiratief maar ook heel concreet en praktisch.

Inspiratiecase
Frank van Rooij
Van traditionele educatieve uitgeverij naar digitale dienstverlener: de digitale transformatie van Malmberg

Van boekentas naar tablet. Het gebruik van digitale leermiddelen in het onderwijs neemt sterk toe de laatste jaren. Om haar leidende positie op het gebied van leermiddelen in het basis, voortgezet en middelbaar onderwijs te behouden, heeft Malmberg enkele jaren geleden de transformatie ingezet richting digitaal. Frank van Rooij is binnen de directie van Malmberg verantwoordelijk voor Business Technology en een van de drijvende krachten achter de digitale transformatie. Hij zal ingaan op de impact die deze transformatie heeft (gehad) op Malmbergs producten en welke veranderingen in processen, organisatie en de medewerkers hiervoor nodig zijn. Het resultaat mag er zijn: Malmberg heeft haar traditionele productportfolio weten uit te breiden met innovatieve digitale leermiddelen die zeer goed ontvangen worden door docenten en leerlingen.

Programma

13.00
Welkom
Ontvangst en registratie
13.30
Opening
Barbera de Graaf, directeur, Experis Ciber bv

Digitale transformatie: Welkom in de nieuwe werkelijkheid!

13.45
Keynote
Sander Duivestein, Trendwatcher

Versnelde verandering is de enige constante

14.15
Inspiratiecase
Kevin Raaijmakers, Marketing Manager Indoor, Philips Lighting

Connected Lighting - de digitale transformatie van Philips Lighting

14.45
Pauze en Speeddemo's
15.15
Masterclasses
Ronde 1 (Scroll verder voor meer info)

- Jouw data ligt op straat
- Ben je klant een stap voor
- Doe meer business in een ecosysteem

16.00
Pauze en Speeddemo's
16.30
Masterclasses
& Meet the experts
Ronde 2 (Scroll verder voor meer info)

- 3 tips voor digitale procurement-transformaties
- Is UX de sleutel tot succesvolle digitale transformaties?
- Service integration: een must als je digitaal wilt transformeren
- Digitale transformatie begint bij mensen

17.15
Food & Speeddemo's
18:00
Keynote
Frank van Rooij, CIO, Malmberg uitgeverij (Sanoma Learning)

Van traditionele educatieve uitgeverij naar digitale dienstverlener: de digitale transformatie van Malmberg

18:30
Round-up of de dag
Start borrel
Erik Bakermans, Creative Digital Strategist, Experis Ciber bv

Creëer succes met digitale transformatie

Wilt u ook aanwezig zijn op deze inspirerende dag?
Meld u dan nu gratis aan:

15:15 - Ronde 1

Masterclasses

Jouw data ligt op straat! Hoe groot is jouw risk appetite?

Bescherming van informatie en data is een hot issue. Steeds meer burgers en consumenten protesteren. Zij roepen om strengere wet- en regelgeving. Maar wetten en regels lopen altijd achter op de techniek. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Wat is het speelveld en wat zijn de stakeholders binnen je organisatie?

Marleen Pijpelink, Principal ECM Business Consultant van Experis Ciber, geeft deze masterclass en zoekt de interactie op om te kijken hoe groot jouw risk appetite is.

Ben je klant een stap voor!
 

Weet je vandaag wat je klant morgen bestelt? Welke klant tevreden is, of ontevreden en misschien niet terugkomt? Wat is je klant bereid te betalen? Moderne technologie en data geven inzichten waarmee je klanten beter kunt bedienen. Ontdek hoe je je klant een stap voor kunt zijn en optimaal kunt inspelen op zijn behoefte.

Dirk de Vries en Klaas van Veelen, Managing BI Consultants bij Experis Ciber verzorgen deze masterclass.

Doe meer business in een ecosysteem

Digitaal transformeren van je diensten om relevant te blijven voor de klant. Het gaat sneller en beter als je het samen doet met partners in je ecosysteem. Door externe ontwikkelaars of organisaties toegang te geven tot de bedrijfsprocessen en -informatie neemt je innovatiekracht toe. Het is de weg naar verrassende nieuwe concepten en omzetstromen.

Niek Heezemans, Managing Consultant Experis Ciber Digital, laat zien wat de toegevoegde waarde is van API’s en hoe deze je helpen te innoveren.

16:30 - Ronde 2

Masterclasses

Drie tips voor digitale procurement-transformaties

Snel veranderende klantvragen, nieuwe technologische mogelijkheden, toenemende concurrentiedruk; het zijn slechts enkele ontwikkelingen die organisaties dwingen om agile te worden. In een getransformeerde procurement-organisatie ben je real time in control, bind je snel de juiste leveranciers en zorg je voor een helder assortiment producten en diensten met de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Cees Johan Klopper, SAP Senior Procurement Consultant, bij Experis Ciber, geeft drie strategische tips voor managers die een procurement transformatie-programma overwegen of de eerste stappen al hebben gezet.

Is UX de sleutel tot succesvolle digitale transformaties?

Applicaties of digitale oplossingen zijn niet statisch. De markt verandert, de gebruikersbehoefte verandert en die wonderapp van gisteren is het oude nieuws van morgen. Zeker in tijden van digitale revoluties is het belangrijk dat de user experience scherp op het netvlies staat. Met User Centered Design kun je het ontwerp- en ontwikkelproces van oplossingen stroomlijnen en in deelstappen tot een gebruiksvriendelijk resultaat komen.

Bart van Lankveld, UX-specialist bij Experis Ciber licht toe hoe je kunt zorgen voor maximale gebruikersacceptatie.

Service Integration: een must als je digitaal wilt transformeren

De impact van nieuwe technologieën is groter dan ooit. Bedrijfsprocessen moeten radicaal op de schop als je de digitale slag wilt maken en een optimale gebruikerservaring wilt creëren. Organisaties kiezen steeds vaker voor gestandaardiseerde oplossingen met maximale flexibiliteit. Het resultaat is een multi supplier omgeving. Hoe stuur je al deze verschillende leveranciers aan? En hoe zorg je voor een goed geolied IT-domein dat vlekkeloos functioneert?

In deze masterclass licht Ad Pelt, Manager Service Integration, toe hoe je tijd en geld bespaart door te kiezen voor één centraal aanspreekpunt.

Digitale transformatie begint bij mensen

Digitaal transformeren betekent veranderen en dat komt van binnenuit. Agile is het toverwoord. Iedereen wil graag innoveren, maar niemand wil veranderen. In deze masterclass wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht hoe je grip houdt op projecten in de transitie naar de digitale organisatie. Wat zijn de succesfactoren? Hoe zorg je dat de business en IT op één lijn zitten?

Robin Leistra, Project Manager en Rene Marquenie, Agile Coach, bij Experis Ciber geven je concrete tips om met je collega’s het verschil te maken.

Locatie

Hilvaria Studio's
Goirlesedijk 12b
5081 ND Hilvarenbeek

In 2008 werden Hilvaria Studio’s genomineerd voor de Brabantse Cultuurprijs, een stimuleringsprijs voor talentvolle culturele ondernemers die driejaarlijks wordt uitgeloofd door de Provincie Noord-Brabant “voor een baanbrekend initiatief dat zich onderscheidt door aantoonbaar cultureel ondernemerschap”. In deze ongedwongen setting organiseren we CiberXperience 2017!

Een perfecte locatie om een middag te investeren in de toekomst van je organisatie.

Plan Route