Combineer data om écht relevant te zijn

Informatie speelt in toenemende mate een rol in de gebruikerservaring. Organisaties zijn de afgelopen jaren massaal online gegaan met data die bekend is binnen de organisatie. Maar nu blijkt dat de combinatie met data buiten de organisatie onontbeerlijk is om informatie écht relevant te maken voor gebruikers.

Organisaties ontwikkelen veel data gedreven diensten waarvoor statische klantinformatie, maar ook externe databronnen, zoals sensordata of informatie van sociale media, gebruikt wordt. Waar het om gaat is dat ze deze externe bronnen op een goede manier met organisatiedata verrijken, om vervolgens de data te interpreteren, aan te bieden en in te bedden in processen. Als je daar als organisatie snel en goed in slaagt, ben je verzekerd van succesvolle gebruikerservaringen.

Onze visie

Er is veel aandacht voor technologieën als Big Data en het ontsluiten van sensordata. Maar het is minstens zo belangrijk om data die al binnen de organisatie aanwezig is, te combineren met die nieuwe mogelijkheden. De conventionele datawarehouse-aanpak, waarbij je vooral kijkt met behulp van historische gegevens, voldoet niet langer.

Met het combineren van databronnen is een organisatie er echter nog niet. Er komt steeds meer data beschikbaar, waardoor het steeds belangrijker wordt om daar vertrouwelijk mee om te gaan. De data ligt bijna letterlijk op straat en als je daar als organisatie onzorgvuldig mee omgaat, leidt dat onherroepelijk tot reputatieschade. Organisaties moeten dan ook kunnen aantonen op welke manier zij voldoen aan de regel- en wetgeving rondom data.

IT-Trends

Uniek aan onze aanpak

  • We leggen het fundament voor succesvolle business veranderingen
  • We innoveren, moderniseren en simplificeren uw IT-omgeving
  • We focussen in projecten op de pijlers klantbeleving, processen, bedrijfsmodellen
  • “Business first, technology second” staat centraal in ons denken
  • We zijn concreet en snel. Positief en betrokken leveren wij continu toegevoegde waarde
Meer weten?
Proposition Image

Wij beantwoorden de ‘hoe’-vraag

Iedereen heeft het over de laatste trends en ontwikkelingen, maar hoe spring je daar het beste op in? Zodat je er het maximale uithaalt? Het antwoord op die vraag kunnen wij onze klanten keer op keer geven. En dát is de rol van Experis Ciber in deze markt.

Business Line Director

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

1.5.1