Be open, be connected, be successful

De traditionele procesketen van leverancier naar klant wordt doorbroken door nieuwe businessmodellen. Dat brengt een nieuwe dynamiek met zich mee. Het gaat niet langer om een product, maar om de combinatie van een product en data. En dat biedt kansen om nieuwe diensten te ontwikkelen.

Om deze kansen te verzilveren werken productleveranciers steeds nauwer samen met businesspartners. Omdat ze gebruikmaken van elkaars kennis en capaciteit, wordt er steeds meer gezamenlijke waarde gecreëerd. Door het platform denken worden partijen bijeengebracht om in co-creatie samen te werken. In dit ecosysteem worden nieuwe ideeën snel en flexibel geïntroduceerd en gerealiseerd.

Onze visie

Huidige applicaties ondersteunen meestal niet de gehele procesketen. Ze zijn vaak monolithisch en gericht op slechts één basisfunctie. Als je zo’n applicatie voor breder gebruik geschikt wilt maken, komt er veel maatwerk aan te pas. En dat leidt tot inflexibiliteit en hogere kosten.

Daarom is het cruciaal dat applicaties, of nog beter hele applicatielandschappen, worden gemoderniseerd. Er moet een duidelijke scheiding worden aangebracht tussen de robuuste IT, zoals data en standaardprocessen, en de consumenten-IT. Een scheiding, kortom, tussen je basistechnologie en de IT waarmee je jezelf als organisatie kunt onderscheiden op de markt.

IT-Trends

Uniek aan onze aanpak

  • We leggen het fundament voor succesvolle business veranderingen
  • We innoveren, moderniseren en simplificeren uw IT-omgeving
  • We focussen in projecten op de pijlers klantbeleving, processen, bedrijfsmodellen
  • “Business first, technology second” staat centraal in ons denken
  • We zijn concreet en snel. Positief en betrokken leveren wij continu toegevoegde waarde
Meer weten?
Proposition Image

Wij beantwoorden de ‘hoe’-vraag

Iedereen heeft het over de laatste trends en ontwikkelingen, maar hoe spring je daar het beste op in? Zodat je er het maximale uithaalt? Het antwoord op die vraag kunnen wij onze klanten keer op keer geven. En dát is de rol van Experis Ciber in deze markt.

Business Line Director

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

1.5.1