Alle relevante Oracle kennis in huis

Experis Ciber is al jarenlang een toonaangevende Oracle-dienstverlener en Oracle-partner in Nederland. Onze 40 Oracle-experts staan klaar om jou als klant te helpen met het moderniseren en simplificeren van je IT-landschap. Altijd toegespitst op jouw behoeften, altijd op basis van de nieuwste technologie. Experis Ciber is Platinum Partner van Oracle.

De strategie van Oracle is gericht op samenwerking met business partners op het gebied digitale transformatie. Onze expertise maakt ons een waardevolle partner. Met ruim 40 Oracle-consultants, ruim 20 jaar ervaring en specifieke kennis van jouw branche, heeft Experis Ciber een sterke positie in de markt.

Onze consultants weten alles van onder andere Database Management, Application Development en ERP. Ze spreken jouw taal, denken in specifieke branche-oplossingen en adviseren altijd vanuit het onderliggende proces. Bovendien zijn ze allemaal gecertificeerd op zowel productkennis als projectaanpak!

undefined

“De uitdaging is om onze partnertechnologie in te zetten als aanjager van business vraagstukken en mogelijkheden bij onze klanten!”

Raymond van Turnhout

Business Line Director - DTS

Oracle Application Development
Oracle Database Support
Oracle Migration Factory
Oracle PARC

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.2