Sneller, effectiever en met betere resultaten applicaties bouwen

Experis Ciber is een toonaangevende dienstverlener en al jarenlang Mendix-partner in Nederland. Onze consultants zijn perfect in staat om jouw bedrijfsprocessen te vertalen naar werkende applicaties voor mobiel, tablet of desktop. Daarnaast adviseren zij je graag over de verdere mogelijkheden van het Mendix-platform.

Samen helpen we bedrijven om sneller, effectiever en met betere resultaten applicaties te bouwen en te integreren. Met het Mendix-applicatieplatform kunnen applicaties snel aangepast worden aan veranderende processen. Dat doet het platform door een hechte samenwerking tussen de business en IT tot stand te brengen.

Mendix ontwikkelt applicaties voor meerdere verkoopkanalen en apparaten, altijd met een optimale gebruikerservaring. Deze applicaties kun je vervolgens zes keer sneller dan met een traditionele programmeertaal implementeren. In de cloud of op eigen locatie! Onze strategische partnership met Mendix, gecombineerd met onze inhoudelijke expertise, maakt ons een toonaangevende speler op het gebied van digitale transformatie en innovatie.

undefined

“De uitdaging is om onze partnertechnologie in te zetten als aanjager van business vraagstukken en mogelijkheden bij onze klanten!”

Raymond van Turnhout

Business Line Director - DTS

Mendix App Development
Mendix Architectuur
Mendix Integratie
Mendix Platform Implementatie

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.2