API-management versnelt de beschikbaarheid van digitale diensten

Axway is een leverancier van multi enterprise cloud integratie en API en identity management software. Sinds 2017 onderhouden Axway en Experis Ciber een actieve relatie. Onze focus ligt op het API-managementplatform van Axway. Experis Ciber is Axway Referral Partner.

API-management versnelt de beschikbaarheid van digitale diensten, Axway levert software rondom het beheer van bedrijfskritische interacties. Zo biedt het bedrijf een integratiesuite en een API-managementplatform. Sinds 2017 onderhoudt Experis Ciber een actief partnership met Axway. Onze focus ligt daarbij op API-management.

Daarmee bieden we onze klanten een belangrijke versneller bij het beschikbaar stellen van digitale diensten aan klanten, business partners en (mobiele) medewerkers. Omdat API-management alles omvat wat nodig is om een API gecontroleerd en veilig te kunnen managen, kun je je als klant focussen op het leveren van nieuwe diensten en producten. Daarbij maak je uiteraard ook maximaal gebruik van de mogelijkheden van IT.

undefined

“De uitdaging is om onze partnertechnologie in te zetten als aanjager van business vraagstukken en mogelijkheden bij onze klanten!”

Raymond van Turnhout

Business Line Director - DTS

Gerelateerde Diensten

Axway API Management
Axway B2Bi

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.2