SAP Inside Track Nederland (sitNL)

11-1-2018

SAP Inside Track Nederland (sitNL)

Op 24 en 25 november werd wederom de SAP Inside Track Nederland (sitNL) gehouden. Een kennissessie door en voor de SAP Community. Een mooie gelegenheid om kennis op te doen. Experis Ciber is een trotse sponsor van dit event. Bezoekers uit Duitsland, VK, België, Polen en Italië waren aanwezig. Ook onze collega’s: Martijn Hulshof, Iemke Kooijman en Laurens van Rijn hebben tijdens sitNL hun kennis gedeeld.

SAP Inside Track Nederland (sitNL)
Experis Ciber is een trotse sponsor van dit event

Deze 9e editie had een diverse agenda, met op 24 november de masterclasses gegeven door Ronald Kleijn over Machine Learning, Ted Castelijns over Cloud Foundry en Jan Penninkhof over Mendix. Een volledig overzicht van de agenda, sprekers en onderwerpen is hier te vinden. Zie hier de video van de volledige impressie van de sitNL masterclasses.

Op 25 november waren er presentaties te volgen over allerlei verschillende SAP onderwerpen. Martijn Hulshof en Iemke Kooijman deelden hun opgedane kennis over Blockchain for the Enterprise. In het eerste gedeelte werd de theorie behandeld en de richting van SAP hierin en in het tweede gedeelte werd een demo gegeven met behulp van hyperledger en het gebruik van smart contracts. Laurens van Rijn sprak onder andere over de kwaliteit bij het schrijven en onderhouden van ABAP-code, ging in op tools en sprak ook over processtappen zoals een senior gatekeeper. Zijn presentatie is hier te bekijken. Benieuwd naar een volledige impressie van de inside track op zaterdag? Bekijk hem hier.

Bekijk hier de aftermovie!

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2