Experis Ciber kiest voor S/4HANA Cloud

8-2-2018

Experis Ciber kiest voor S/4HANA Cloud

We zijn één van de eerste Nederlandse organisaties die S/4HANA Cloud heeft geïmplementeerd. Na de overname door ManpowerGroup hebben we nieuwe keuzes gemaakt in ons applicatielandschap. De vraag: hoe kunnen we klanten nog beter bedienen? Het antwoord: meer inzicht en bijsturingsmogelijkheden in projecten en resources, meer snelheid in onze financiële processen.

Vanuit het "practice what you preach" principe hebben we gekozen voor technologie die we ook bij klanten implementeren. Technologie waar we veel kennis van hebben. De keuze voor S/4HANA Cloud is daarom zeer bewust gemaakt. Bekijk hier de video.

S/4HANA Cloud video
Het adopteren van standaardprocessen vraagt om een andere mindset

Het adopteren van standaardprocessen voor tijdschrijven, projectadministratie, facturatie, de financiële administratie en het verwerken van inkomend en uitgaand betalingsverkeer vraagt om een andere mindset in de organisatie. Dat kost veel tijd en aanpassing in het begin, maar uiteindelijk telt het resultaat: een efficiënter proces.

Het voordeel van een early adopter zijn is dat we bovenop de updates en nieuwe functionaliteiten zitten. We kunnen deze snel in de praktijk toepassen. Klanten die de overstap naar S/4HANA Cloud willen maken worden door onze eigen ervaring beter ondersteund en begeleid. Ook interessant zijn de koppelingen die we maken naar andere cloudoplossingen in ons IT-landschap op het gebied van servicemanagement, HR en CRM. Dit is waardevolle kennis voor klanten die aan de slag willen met hun Cloud-strategie.

Meer weten over dit project? Bekijk hier de video.

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2