Experis Ciber geeft interactieve sessie aan Tilburg University

10-4-2019

Leadership and Career Development Week: Innovatie en SAP Ariba

Experis Ciber heeft onlangs bijgedragen aan de Tilburg University Leadership and Career Development Days. Tijdens deze dagen kunnen studenten zich inschrijven voor sessies gehost door verschillende bedrijven, waaronder Experis Ciber. Deze sessies hebben als doelstelling het voorbereiden van de studenten op hun carrière. Experis Ciber is ingeschakeld door Tilburg University vanwege de specifieke kennis met SAP en inkoop waarover het beschikt.

Consultants Vince de Leeuw, Edwin Wouters en Timo Scholten hebben zodoende een interactieve sessie in mekaar gezet over innovatieve technologieën, zingeving van deze en het nut in verkoop. Vanzelfsprekend was dit gekoppeld aan een SAP-product, namelijk SAP Ariba. De studenten kregen de opdracht om innovatie en zingeving te combineren; hoe kan bijvoorbeeld Internet of Things ingezet worden om milieudoelstellingen te behalen?

De sessie werd geprezen en na een algemene introductie met SAP Ariba was de nieuwsgierigheid gewekt. Dit geeft dus genoeg aanleiding voor een vervolgsessie, waar dieper op SAP Ariba ingegaan kan worden. Experis Ciber is blij dat het heeft bijgedragen aan deze inspirerende sessiedagen en is graag volgend jaar ook weer van de partij!

#MakeForChange #BuildToLast

UvT Leadership and career development week experis ciber
Experis Ciber is blij dat het heeft bijgedragen aan deze inspirerende sessiedagen en is graag volgend jaar ook weer van de partij!

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2