Experis Ciber en Pyramid Analytics bundelen krachten

11-11-2019

Experis Ciber en Pyramid Analytics bundelen krachten

Binnen de analytics markt is het voor klanten vaak kiezen tussen grote spelers als SAP, Microsoft, Tableau of Qlik. Overwegingen zoals schaalbaarheid, autorisatie, beveiliging en de ondersteunende infrastructuur spelen naast de functionaliteiten van een applicatie een steeds grotere rol in deze afweging.

Om onze klanten te kunnen voorzien van een simpele en krachtige oplossing op het gebied van Data & Analytics, gaat Experis Ciber een partnership aan met Pyramid Analytics. In tegenstelling tot de meest populaire analytische oplossingen in de hedendaagse markt, welke over het algemeen desktop-georiënteerde klikoplossingen zijn, biedt Pyramid Analytics organisaties een enkelvoudig server-gebaseerd platform om te voldoen aan alle organisatorische analytische behoeften op een holistische schaal. Gebruikers van alle achtergronden, van alledaagse dataconsumenten tot analisten of data scientists, kunnen gebruik maken van snelle selfservice-analyses binnen een eenduidige omgeving, waarbij men organisatorische data kan consumeren zonder deze te verplaatsen.  Self-service toegang tot gegevens, samenwerking, distributie, governance, beveiliging en controleerbaarheid vormen zo samen dé propositie van Pyramid Analytics.

Lars van der Goes, BI Consultant: “Pyramid Analytics’ software kan op maat worden aangepast aan de wensen van verschillende gebruikers en kan bedrijfsprocessen van begin tot eind ondersteunen doormiddel van een breed toegankelijk platform, implementeerbaar op lokaal, Cloud, of server-niveau. Die laatste is een optie die klanten de mogelijkheid geeft om hun eigen soort ‘Cloud’ op te zetten met behulp van commodity hardware; een functionaliteit die schaars is binnen dit segment. Hierbij biedt Pyramid Analytics ook een eigen server utility aan, genaamd ‘PULSE’, die eindgebruikers in staat stelt om data te consumeren in de Cloud zonder deze te verplaatsen en, nog belangrijker, zonder performance nadelen.”

Samen met Pyramid Analytics richt Experis Ciber zich op het realiseren van data-gedreven succesverhalen voor klanten in alle sectoren. Herbert Ochtman, EVP Business Development bij Pyramid Analytics: “SAP-klanten kunnen nu voor het eerst toegang krijgen tot enterprise grade analytics en operationele rapportage over al hun gegevensbronnen, of het nu gaat om SAP BW, IQ of HANA, maar ook alle andere of externe gegevensbronnen, in één enkele platforminterface.”

Met een omgeving die overal en altijd beschikbaar is en daarnaast schaalbaar is ten opzichte van de behoefte van onze klanten, is Experis Ciber samen met Pyramid Analytics in staat om een innovatieve en veelzijdige oplossing neer te zetten voor een groeiend organisatorisch datalandschap.

Experis Ciber en Pyramid Analytics bundelen krachten
Als een compleet web-based platform, dat zelfbedieningsanalyses combineert met gecentraliseerd beheer, biedt Pyramid Analytics aantoonbare meerwaarde, bevordert het hechte samenwerking en vereenvoudigt het complexe analyses.

Over Pyramid Analytics

Als een compleet web-based platform, dat zelfbedieningsanalyses combineert met gecentraliseerd beheer, biedt Pyramid Analytics aantoonbare meerwaarde, bevordert het hechte samenwerking en vereenvoudigt het complexe analyses. Pyramid biedt de beste analytische functionaliteit in zijn klasse voor organisaties – in-house of in de cloud.

Pyramid Analytics heeft gekozen voor Experis Ciber als dé partner voor SAP gebruikers vanwege hun kennis van en ervaring met diverse IT landschappen. Met een strategie die zich richt op het klaarstomen van organisaties voor de digitale wereld van morgen is Experis Ciber samen met Pyramid Analytics in staat om klanten van unieke mogelijkheden te voorzien op het gebied van datagebruik.

Over Experis Ciber

De visie van Experis Ciber is gebaseerd op het herkennen van business uitdagingen. Dit omvat het altijd snel kunnen reageren op de markt, maar tegelijk een solide (IT-)basis hebben die dit mogelijk maakt. Wij zorgen ervoor dat IT in deze twee hand-in-hand gaan. Oftewel, wendbaar waar het kan, robuust waar het moet. Onze aanpak is gebaseerd op simplificeren, moderniseren en innoveren. Wij geloven dat je moet simplificeren om te kunnen moderniseren, om hierna op een structurele en geborgen manier te kunnen innoveren. 

Experis Ciber is een system-integrator die klanten IT-oplossingen biedt voor business vraagstukken. Wij beperken ons niet tot applicatiebouw of product implementatie en hebben kennis van IT-producten en processen, en de wijze waarop IT-landschappen ontsloten kunnen worden voor laagdrempelige applicatie ontwikkeling. 

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2