Experis Ciber consultants nu Certified Information Professionals

3-1-2019

Experis Ciber consultants nu Certified Information Professionals

Experis Ciber investeert graag tijd en moeite in haar medewerkers. Zo hebben de afgelopen weken onze consultants Marco Visser en Jordy Brouwer von Gonzenbach een intensieve training doorstaan en uiteindelijk met succes examen gedaan om de titel Certified Information Professional te mogen dragen.

Door middel van dit examen worden information management professionals getest op kennis, ervaring en inzicht binnen het information management domein. Deze cursus wordt gegeven door het AIIM (Association for Information and Image Management), een instituut dat zich inzet om samen met de grotere bedrijven in het veld algemene standaarden te ontwerpen op het gebied van information management.

Dit is een voorbeeld waaruit blijkt dat onze consultants zichzelf constant proberen te verbeteren en het beste uit zichzelf proberen te halen. Daarnaast is het in Nederland geen gewoonte dat mensen deze titel mogen dragen, en juist daarom zijn wij des te trotser dat Experis Ciber meerdere van deze consultants in huis heeft.

Wil je meer te weten komen over het AIIM en CIP? Lees dan verder op de site van het AIIM.

jordy brouwer von gonzenbach marco visser CIP certified
Onze consultants Jordy Brouwer von Gonzenbach en Marco Visser mogen zich nu officieel Certified Information Professional noemen.

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2