Experis Ciber behaalt kwalificering S/4HANA Professional Services Cloud

13-8-2018

Experis Ciber behaalt kwalificering S/4HANA Professional Services Cloud

Experis Ciber is gekwalificeerd voor SAP S/4HANA Professional Services Cloud. De oplossing helpt organisaties met het stroomlijnen van hun projecten en het vergroten van het rendement. We hebben de SAP-oplossing voorzien van enkele unieke aanvullende diensten en in de markt gezet onder het label ‘Experis Ciber Cloud Professional Services’.

Realtime inzicht

De oplossing verschaft realtime inzicht in projectgerelateerde informatie zoals budgetten, planning, rapportering en facturatie. We hebben de basisoplossing van SAP aangevuld met unieke, in-house ontwikkelde dashboards. Deze managementdashboards bieden in één oogopslag inzicht in de status en doorloop van projecten. Dit verkleint de kans op vertragingen en budgetoverschrijdingen.

Rapportages

De oplossing kent uitgebreide rapportagemogelijkheden en genereert desgewenst tot 26 verschillende rapporten. Binnen 8 tot 12 weken kunnen we Experis Ciber Cloud Professional Services implementeren.

Collega's vieren kwalificatie. Experis Ciber behaalt kwalificering S/4HANA Professional Services Cloud
Met S/4HANA Cloud Professional Services vereenvoudigen en moderniseren we ons IT-landschap. Bovendien profiteren onze klanten van de opgedane kennis en ervaring.

Lighthouse-partner

Experis Ciber heeft de oplossing al enige tijd in gebruik en is een zogenoemde ‘Lighthouse-partner’ voor S/4HANA Professional Services Cloud. “Naar aanleiding van onze overname door de ManpowerGroup moesten we nadenken over een nieuw applicatielandschap”, vertelt Linda Beukers, Director SAP Practice bij Experis Ciber. “We hebben met deze oplossing de processen voor urenregistratie, facturatie, de financiële administratie en de verwerking van het betalingsverkeer gestandaardiseerd. Zo vereenvoudigen en moderniseren we ons IT-landschap. Bovendien profiteren onze klanten van de opgedane kennis en ervaring.”

Dat biedt voordelen, aldus Leonie van Liere, Partner Business Manager bij SAP. “Experis Ciber kan uit eerste hand zijn ervaringen delen met onze prospects en klanten. Ze weten waar ze rekening mee moeten houden tijdens een implementatietraject en kunnen die kennis ook doorgeven. Dat is enorm waardevol voor alle betrokken partijen.”

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2