OpenText Innovation Tour 2018

8-4-2018

OpenText Innovation Tour 2018

Experis Ciber is, als jarenlange OpenText partner, ook dit jaar sponsor van de OpenText Innovation Tour op 18 april in de Beurs van Berlage Amsterdam. 

Laat je bijpraten
Deze 1-daagse conferentie had een gevarieerd aanbod van keynote sprekers, klantcases, product roadmaps, demo’s, technische updates en partner updates. Interessant voor zowel professionals uit de business als de IT. OpenText heeft gesproken over de mogelijkheden van the Digital Revolution, het versneld digitaal transformeren van je informatiestromen, de nieuwe generatie ECM, het optimaliseren van je SAP integratie en het verbeteren van je digitale customer experience.

Innovation tour amsterdam
18 april Beurs van Berlage in Amsterdam met een interessant en gevarieerd programma

Bezoek onze stand

Experis Ciber was uiteraard ook weer aanwezig als sponsor van dit evenement, we waren te vinden in de Grote Zaal. We spraken met bezoekers over de grote thema’s die nu spelen rondom datamanagement. Hoe je bijvoorbeeld compliant bent én blijft, hoe je de productiviteit en het werkplezier van je mensen kunt verhogen en hoe je kunt toewerken naar een optimale integratie in je IT-landschap van ECM met ERP- en CRM-toepassingen; on premise en in de Cloud. Experis Ciber heeft 16 jaar ervaring met OpenText en Documentum en beschikt over de kennis van SAP, Microsoft en Oracle Ecosysteem oplossingen.

De OpenText Innovation Tour 2018 was 18 april in Amsterdam

IT-Trends

Business Thema's

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2