Hoe maak ik de ommezwaai van product naar service?

27-9-2018

Hoe maak ik de ommezwaai van product naar service?

Met interessante verhalen en lessons learned uit de praktijk geven Maikel Taks van MS Schippers en Bart-Hendrik Huisman van Signify (Philips Lighting) invulling aan de Experis Ciber sessies tijdens Customer Experience in 1 day op 27 september in ’t SPANT! in Bussum.

Ze leggen uit hoe zij binnen hun organisaties de klant centraal stellen in de dienstverlening. Ze belichten hun aanpak om de focus te verleggen van het maken en leveren van producten, naar het verlenen van service.

 

Onze sprekers

Maikel Taks, MS Schippers 

Maikel Taks is Head of service bij MS Schippers, waaronder 4 afdelingen vallen die puur gericht zijn op de glimlach van de klant! 

Bart Hendrik HuismanSignify (Philips Lighting) 

Bart-Hendrik Huisman is Head of Customer Satisfaction bij Signify wereldwijd, voorheen bekend als Philips Lighting

Splitsing
MS Schippers en Signify (Philips Lighting) delen hun verhaal op Customer Experience in 1 day

Inspirerend programma

Experis Ciber is partner van het inspirerende kennisevent Customer Experience in 1 day. Dit event staat volledig in het teken van de veranderende klantbehoefte, het effectief gebruik van klantgegevens, de nieuwste technologieën en hoe je de relatie met je klant verder kunt verstevigen.

Steeds meer bedrijven focussen op een excellente service om de klantbeleving te verbeteren. Vooral hierover gaan de verhalen van MS Schippers en Signify. Naast deze Experis Ciber sessies staan er toonaangevende keynote sprekers, interessante round tables, andere cases en het customer experience debat op het programma. Lees meer op http://www.cxin1day.nl/

 

Schrijf nu in

Iedere bezoeker ontvangt een gratis exemplaar van “Klantgericht leiderschap”, het nieuwste boek van keynote spreker Sydney Brouwer. Een extra reden om in te schrijven via http://www.cxin1day.nl/

 

Locatie en datum

Customer Experience in 1 day wordt georganiseerd op 27 september in theater ’t SPANT! op de Doctor Abraham Kuyperlaan 3 in Bussum.

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2