Experis Ciber College met Vebego

4-4-2019

Experis Ciber en Vebego: een gezamenlijke kijk naar de toekomst

Vanuit het sterke partnership tussen Experis Ciber en Vebego heeft een mooi teamevent plaatsgevonden: het Experis Ciber College. Met een delegatie van twintig man sterk reisde het Vebego IT-team af naar Eindhoven. Na een aantal hartelijke handdrukken en een drankje werd de middag geopend door Rogier Verberne, CIO van Vebego, en Linda Beukers, SAP Director van Experis Ciber.

Deze opening werd vervolgd door Experis Ciber CIO Maurice Herben. In zijn verhaal nam hij de aanwezigen mee in een overzicht van de belangrijkste IT-trends van dit moment. Deze heldere kijk op de toekomst én de markten waarin Experis Ciber en Vebego opereren werd gevolgd door Robin Day, die spelenderwijs het concept van API-integratie begrijpelijk probeerde te maken. Na een korte onderbreking namen Lars van der Goes en Rogier van Royen het stokje over om de zaal onder te dompelen in de wereld van Big Data en Machine Learning. Als afsluiter brachten Martijn Hulshof en Paul Dorn een verfrissende kijk op S/4HANA en brachten hiermee de lessons learned van afgeronde implementaties over op het publiek.

De informatieve middag werd afgesloten met een bier en bitterballensessie, waar ook onze consultants die werkzaam zijn voor Vebego aansloten om met de klant te sparren. Voor beide partijen was het zeer waardevol om nieuwe gezichten te leren kennen. Onder het geluid van sissende blikjes en luid gelach kwam de zonnige middag in Eindhoven pas laat tot zijn einde.

Wij kijken er naar uit om dit concept te herhalen en uit te breiden naar onze andere klanten!

#MakeForChange #BuildToLast

Lars van der Goes presenting
Voor beide partijen was het zeer waardevol om nieuwe gezichten te leren kennen.

IT-Trends

Business Thema's

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2