CiberXperience: innovatieve bedrijfsprocessen met ERP in de cloud

29-5-2018

CiberXperience: innovatieve bedrijfsprocessen met ERP in de cloud

Het vermogen van organisaties om de huidige snel veranderende markt van diensten te blijven voorzien, vraagt om een juiste afstemming tussen jouw business en IT. Herken je het gevoel dat jouw organisatie, klanten, leveranciers, maar bijvoorbeeld ook subcontractors losse eilandjes vormen? Je zou sneller willen schakelen dan je op dit moment kunt. Om dit te realiseren, wil je de “verspilling” uit interne processen halen, tijdig de juiste informatie tot je beschikking hebben, een netwerk vormen met jouw klanten en leveranciers, enzovoort. 


In deze CiberXperience nemen we je mee op reis met S/4HANA Cloud. S/4HANA Cloud brengt jouw administratieve processen terug naar de best practices in de markt. De nieuwste cloud toepassing van SAP helpt je te focussen op de juiste activiteiten: op welke KPI’s wil jouw organisatie sturen en minstens zo belangrijk: hoe stuur je? Wat zijn de mogelijkheden en wat is de strategie van SAP?  Door een ERP in de cloud te zetten pak je sneller innovaties op. Tevens opent S/4HANA Cloud de deuren om ketenprocessen gemakkelijker te stroomlijnen door andere SAP cloud toepassingen, zoals Ariba en Hybris, aan te sluiten. 

 

Inschrijven niet meer mogelijk

 

Programma
12.00 - 12.30 uur: Inloop en lunch
12.30 - 12.40 uur: Introductie
12:40 - 13:15 uur: Ronde tafel: een open discussie met elkaar over ERP processen in de cloud aan de hand van stellingen. Hoe blijf je als organisatie relevant in deze veranderende markt?
13:15 - 13:30 uur: Pauze
13:30 - 14:10 uur: Hoe nieuwe technologieën processen beïnvloeden in vergelijking met klassieke ERP systemen
14:10 - 14:30 uur: Afsluiting

 

Locatie
Voorstraat 42 te Beesd

 

Datum
29 mei 2018

cloud
Hoe kan een nieuwe technologie ervoor zorgen dat je relevant blijft

Sprekers

Linda Beukers, Directeur bij Experis Ciber 

Linda Beukers is bij Experis Ciber verantwoordelijk voor de Business Line SAP. Linda verzorgt de opening van deze CiberXperience.

 

Danny Spee, Managing Director bij Experis

Danny Spee is directielid bij Manpower en verantwoordelijk voor Experis, het IT label van Manpower. Hij is een hands-on energieke en gefocuste teambuilder die Finance, IT en managementervaring combineert om de bedrijfsprestaties te sturen en hoog presterende teams en organisaties op te bouwen en te ontwikkelen. Danny is host van de ronde tafel en begeleidt de discussies over ERP Cloud.

 

Hans Kroes, Global Vice President CoE S/4HANA Cloud bij SAP

Hans Kroes zal ons meer vertellen over hoe nieuwe technologieën processen beïnvloeden in vergelijking met klassieke ERP systemen. Zie binnenkort ook de interessante blog die we in samenwerking met Hans Kroes hebben geschreven over ERP in de cloud: we doen het ‘The Netflix way’.

IT-Trends

Business Thema's

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2