Beter inzicht leidt tot meer verkopen

In dit digitale tijdperk ligt markt- en klantinformatie voor het grijpen en dat heeft een positieve impact op je omzet, marges en de voorspelbaarheid hiervan. Maar in de praktijk zien we veel bedrijven worstelen met klant- en verkoopprocessen waardoor de informatie niet goed benut wordt. Met het Verkoopkompas krijg je inzicht in je klantpotentieel. Het helpt je om op het juiste moment, met het juiste aanbod bij je doelgroepen onder de aandacht te zijn. Zo realiseer je betere verkoopresultaten.

Meer weten over het Verkoopkompas? Lees hier verder. 

Proposition Image
Met het Verkoopkompas focus je op betere verkoopresultaten

Oplossing

Het Verkoopkompas helpt je salesteam om hun verkooppotentieel optimaal te benutten. Samen analyseren we de klant- en verkoopgegevens om te ontdekken wanneer welke klant behoefte en budget heeft. In combinatie met je salesdoelstellingen adviseren we je over de klanten waarop je salesteam zich kan richten.

Dat advies vertalen we naar een perfect aansluitende CRM-oplossing. Met deze oplossing heeft elke verkoper, op basis van actuele data een helder en centraal overzicht. Van de klanten bestaat een 360 graden klantbeeld. Door data-analyse zijn de mogelijkheden voor cross-selling direct zichtbaar, marktinformatie is geïntegreerd in het klantbeeld en rapportages. De oplossing is smart en mobiel, waardoor de administratie minder tijd vergt.

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

Microsoft
SAP
1.5.1