SAP is vooruitkijken naar morgen

Een soepele integratie van business en IT is vandaag de dag essentieel. Overgaan op een business gedreven IT-organisatie, zodat je wendbaar wordt in het digitale landschap. Dat betekent niet alleen dat je sneller producten en diensten kunt lanceren. Dat betekent ook dat je klantenservice verbetert en je uiteindelijk meer tevreden klanten aan je bindt. Met SAP Beheer helpen we je daarbij! 

De ontwikkelingen binnen informatietechnologie volgen elkaar snel op. Door deze dynamiek is het voor klanten soms moeilijk om zelf alle ontwikkelingen bij te houden. Dat heeft gevolgen. Zo zijn IT-systemen niet altijd up-to-date, waardoor kwaliteitsvermindering of knelpunten in de dienstverlening ontstaan. Ook veiligheid is gediend met het continu actualiseren van de IT-systemen. 

Sap beheer
Met SAP Beheer van Experis Ciber kies je voor wendbaarheid, snelheid en meer tevreden klanten

Beheer van een breed SAP-portfolio

Bij Experis Ciber voeren we het beheer uit van een breed SAP-portfolio, inclusief SaaS-oplossingen zoals S/4HANA Cloud, C4C en Ariba. Dat doen we zowel technisch als functioneel. Zo zorgen we ervoor dat je systemen altijd actueel en vooruitstrevend zijn, zodat jij je kunt richten op het verder uitbouwen van jouw business.

Probleemmanagement als sleutelfactor

SAP beheer wordt gedreven door marktstandaard ITIL processen, toegepast in een flexibel DevOps model. Door onze kennis van de markt, kunnen we je inhoudelijk diepgaand adviseren en vertalen we je gewenste bedrijfsprocessen moeiteloos naar je IT-landschap en SAP-oplossingen. We verschaffen inzicht in de knelpunten die de kwaliteit van je dienstverlening verminderen en pakken deze op een efficiënte manier voor je op. Probleemmanagement is daarbij een sleutelfactor.

SAP geïntegreerd met jouw IT-omgeving

Uiteraard houden we alle ontwikkelingen en innovaties bij die voor jouw IT en business belangrijk zijn. Omdat onze ervaring en kennis verder reikt dan SAP alleen, kunnen we je SAP-systeem aansluiten op jouw eigen IT-omgeving, maar ook op die van klanten, partners en leveranciers. Dat doen we met een team van professionals en een bewezen Agile aanpak. Altijd up-to-date, altijd toegespitst op jouw specifieke bedrijfssituatie!

Partners bij deze oplossing

SAP

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.2