S/4HANA Cloud Professional Services

Met S/4HANA Cloud Professional Services heb je in één oogopslag inzicht in de status van je projecten. Dankzij het systeem dat real-time inzicht geeft in alle financiële informatie is er een snelle financiële afhandeling. De tijdsregistratie van medewerkers wordt direct verwerkt, zodat je sneller én op basis van de goede informatie je klanten digitaal kunt factureren. 


S/4HANA Cloud Professional Services heeft ook een positief effect op je begroting en innovatiekracht. Met het SAAS-mode van deze oplossing, waarbij SAP en Experis Ciber je systeem onderhouden, breng je je onderhoudskosten drastisch omlaag.
Met S/4HANA Cloud Professional Services wissel je data makkelijk en eenduidig uit met andere systemen binnen je organisatie. Ook helpen de API's van S/4HANA Cloud Professional Services je om op een veilige manier te communiceren met partners en klanten via het SAP Cloud Integratie Platform. Meer weten over S/4HANA Cloud Professional Services? Lees hier verder. 

Proposition Image
Investeren in de aanschaf van licenties of hardware is niet nodig!

Oplossing

S/4 HANA Cloud Professional Services biedt veel voordelen. De bekroonde SAP Fiori-userinterface laat je op een gebruiksvriendelijke manier alle relevante projectinformatie zien, zodat je snel actie kunt ondernemen. De best practices in S/4HANA Cloud Professional Services zijn met een druk op de knop te activeren. Dankzij kwartaalupdates met ook nieuwe functionaliteiten profiteren je medewerkers van een soepele workflow en krijgt je IT-afdeling de kans om zich volledig te richten op de beste innovaties. Door de ingebouwde consolidatiemogelijkheden heeft ook het hoofdkantoor altijd inzicht in de operationele en financiële prestaties. Vooraf investeren in de aanschaf van software licenties of hardware? Dat is met S/4HANA Cloud Professional Services niet nodig. Je krijgt een alles-in-een-abonnement per gebruiker, per maand.

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

SAP
1.5.1