S/4HANA Cloud Professional Services

S/4HANA Cloud Professional Services

Organisaties willen klanten optimaal bedienen, zich onderscheiden van concurrenten en blijven vernieuwen. En dat het liefst zo snel mogelijk. Jammer dat zij worden afgeremd door verouderde bedrijfsapplicaties. Door te kiezen voor innovatieve bedrijfsprocessen in de Cloud doorbreek je deze achterstand en neemt je concurrentie- en innovatiekracht toe. 

De ervaringen van duizenden bedrijven zijn de basis geweest voor S/4HANA Cloud. Een applicatie die je bedrijfsprocessen krachtig optimaliseert. Samen met onze experts bepaal je welke standaard ingebouwde ‘best practices’ de meeste waarde aan jouw bedrijfsprocessen toevoegen. Met een simpele druk op de knop activeer je deze best practices, waarna ze meteen klaar zijn voor gebruik. 

Lees hier meer over de Cloud Lees hier meer over S/4HANA Professional Services
experis ciber uren schrijven sap s/4hana cloud professional services
Investeren in de aanschaf van licenties of hardware is niet nodig!

Innovatieve bedrijfsprocessen met ERP in de cloud

S/4HANA heeft een positief effect op je begroting en innovatiekracht door het toepassen van direct bruikbare ‘best practices’, die standaard in de applicatie zijn ingebouwd. Het SAP SAAS-model van S/4HANA Cloud is een ERP in de cloud en zorgt ervoor dat we je onderhoudskosten drastisch omlaag kunnen brengen. Elke drie maanden verschijnt er een nieuwe release. Met deze updates helpen we je ook met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Optimale projectplanning en realtime inzicht met S/4HANA Cloud

De SAP Fiori-userinterface laat je op een gebruiksvriendelijke manier alle status informatie zien, zodat je sneller actie kunt ondernemen. S/4HANA Cloud Professional Services helpt je om nieuwe projecten te registreren, de juiste mensen toe te wijzen, hierover te rapporteren en te factureren aan klanten. Voor medewerkers is het bovendien eenvoudiger dan ooit om via hun mobiele telefoon hun uren te schrijven. De tijdsregistratie van medewerkers wordt direct verwerkt, zodat je sneller én op basis van de goede informatie je klanten digitaal kunt factureren. Deze verbeterde informatiestroom draagt bij aan het verkorten van de maandafsluiting, verbetert het betaalgedrag van je klanten en geeft je meer tijd om je klanten optimaal te bedienen.

Eenvoudige integratie middels het ‘two-tier ERP’-principe

Contact
2.0.2