S/4HANA Cloud

S/4HANA Cloud

Organisaties willen klanten optimaal bedienen, zich onderscheiden van concurrenten en blijven vernieuwen. En dat het liefst zo snel mogelijk. Jammer dat zij worden afgeremd door verouderde bedrijfsapplicaties. Door te kiezen voor innovatieve bedrijfsprocessen in de Cloud doorbreek je deze achterstand en neemt je concurrentie- en innovatiekracht toe. 


De ervaringen van duizenden bedrijven zijn de basis geweest voor S/4HANA Cloud. Een applicatie die je bedrijfsprocessen krachtig optimaliseert. Samen met onze experts bepaal je welke standaard ingebouwde ‘best practices’ de meeste waarde aan jouw bedrijfsprocessen toevoegen. Met een simpele druk op de knop activeer je deze best practices, waarna ze meteen klaar zijn voor gebruik. 

Meer weten over S/4HANA Cloud? Lees hier verder. 

Meer weten over S/4HANA Cloud? Lees hier verder!
S/4HANA Cloud
Vergroot je innovatie- en concurrentiekracht en verlaag je kosten met S4/HANA Cloud

Oplossing

S/4HANA heeft een positief effect op je begroting en innovatiekracht door het toepassen van direct bruikbare ‘best practices’, die standaard in de applicatie zijn ingebouwd. Het SAAS-model van S/4HANA Cloud zorgt ervoor dat we je onderhoudskosten drastisch omlaag kunnen brengen. Elke drie maanden verschijnt er een nieuwe release. Met deze updates helpen we je ook met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. 


De applicatie is gebaseerd op een moderne architectuur waarin integratie centraal staat. De API’s van S/4HANA Cloud helpen je om op een veilige manier te communiceren met partners en klanten via het SAP Cloud Integratie Platform. Met het integratieplatform van S/4HANA Cloud kun je volgens het ‘two-tier ERP’-principe gaan werken. Divisies, dochterondernemingen, buitenlandse vestigingen en ook het hoofdkantoor heeft hierdoor altijd actueel inzicht in operationele en financiële prestaties.

Meer weten over S/4HANA Cloud? Lees hier verder!

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

SAP

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2