Juiste plek, juiste moment, juiste tool

Bij het doen van inkoopaanvragen gaat het nogal eens mis. Veel medewerkers hebben moeite met het vinden van de juiste informatie en inkoopkanalen. En dat terwijl tijd schaars is. Vraag jij je af of je gebruikers het maximale uit je inkooptool halen? Met de Purchasing Guide bied je je medewerkers niet alleen een optimale gebruikers ervaring, maar je schroeft ook de kwaliteit van je inkoopaanvragen stevig omhoog. Wil je meer te weten komen over Purchasing Guide? Bekijk hier de one pager of solutionbrief. 

Proposition Image
Purchasing Guide maakt het inkoopproces beter, sneller en eenvoudiger

Oplossing

Purchasing Guide is het startpunt voor alle aanvraagprocessen. Het is een slimme app die het inkoopproces laagdrempeliger en eenvoudiger maakt.  

Met de gebruiksvriendelijke app hoeven medewerkers namelijk niet meer te zoeken waar ze producten en diensten kunnen bestellen. Als ze op de gewenste categorie klikken, stuurt de app ze automatisch door naar het bijbehorende inkoopkanaal, zoals een interne catalogus, een externe (punch-out)catalogus of een vrijetekstformulier. Ook kunnen medewerkers specifieke velden vooraf activeren, waardoor ze alleen relevante informatie hoeven in te vullen. Dat bespaart niet alleen veel tijd, het voorkomt ook dat een aanvraag later in het proces wordt afgewezen.  

Door onze uitgebreide ervaring met Source to Pay-processen is Experis Ciber SAP Recognized Expertise Partner in Sourcing and Procurement. Onze kennis en ervaring hebben we omgezet in innovatieve ‘accelerators’, die veel waarde toevoegen aan bestaande SAP-oplossingen. Purchasing Guide is er daar één van.  

Partners bij deze oplossing

SAP
1.5.1