Predictive Analytics

Zet de toekomst naar je eigen hand met SAP Predictive Analytics

Klantverloop voorkomen, preventief onderhoud plegen, afwijkende patronen opsporen en in de kiem smoren? Met de omvangrijke data die tegenwoordig overal in organisaties te vinden is, zou dat moeten lukken. Het is vaak ongestructureerde data dat is verspreid over verschillende systemen. Niet alleen medewerkers, maar ook klanten, leveranciers en managers voeren op allerlei plekken gegevens in.

SAP Predictive Analytics zorgt ervoor dat zowel gestructureerde als ongestructureerde data effectief kan worden gebruikt om processen te verbeteren. Hiervoor kijkt Experis Ciber samen met de klant wat zij willen gaan voorspellen en of de juiste data al in huis is. Daarna wordt het juiste algoritme gekozen om de toekomst in beeld te brengen. Zodra de data goed in kaart is gebracht, kan het algoritme gebruikt worden om interessante voorspellingen te doen. Predictive Analytics is zowel beschikbaar on cloud als on premise.

Download hier de solutionbrief!
Predictive Analytics
Of het nu gaat om kosten-optimalisatie, leadgeneratie of het verhogen van klanttevredenheid: elk toekomstig overzicht geven we helder en gedetailleerd weer

Trend Analysis

SAP Predictive Analytics gebruikt de historische data vanuit je organisatie om de toekomst te voorspellen. Door middel van trend analysis en gebruik te maken van verschillende datamodellen, kan de ongestructureerde data gebruikt worden om trends te signaleren en op basis daarvan beslissingen te nemen. Met een scherpe blik op het verleden kun je klantverloop voorkomen, preven­tief onderhoud plegen, de prijs optimaliseren en afwijkende patronen opsporen.

Business Intelligence Portfolio

Door onze uitgebreide ervaring binnen het (SAP) Business Intelligence Portfolio, uiteenlopend van SAP BW (On HANA) Business Objects, Predictive Analytics, SAP Analytics Cloud (SAC) tot HANA Live/HANA Views, zijn wij de juiste partner om te helpen de groeiende berg data te transformeren naar waardevolle informatie, om hiermee de toekomst naar jouw hand te zetten! Of het nu gaat om kostenoptimalisatie, leadgeneratie of het verhogen van klanttevredenheid elk toekomstig overzicht geven we helder en gedetailleerd weer.

Download hier de solutionbrief!

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

SAP

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2