Managed Services

Totale ontzorging van je IT-landschap

Een goed werkende IT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van je bedrijfsvoering. Maar het managen van die IT-omgeving is meestal niet een van je kernactiviteiten. Sterker nog, veel bedrijven ervaren het als een noodzakelijk kwaad, dat ook nog eens complex en kostbaar is. 

Daarom is het logisch als je het managen van die IT-omgeving uit handen geeft aan een professionele partner. Een partner die begrijpt hoe bedrijfsprocessen werken en die dit kan vertalen naar een optimaal werkende IT-oplossing. Een partner die bovendien een breed portfolio heeft, zodat je al je IT-wensen bij één partij kunt afnemen. Experis Ciber Managed Services kan al je beheeractiviteiten overnemen en je volledig ontzorgen.  

Managed Services
Dankzij een zorgeloos IT-landschap meer focus op je kernactiviteiten

Beheer activiteiten

Een soepele integratie van business en IT is vandaag de dag essentieel. Overgaan op een business gedreven IT-organisatie, zodat je wendbaar wordt in het digitale landschap. Dat betekent niet alleen dat je sneller producten en diensten kunt lanceren. Dat betekent ook dat je klantenservice verbetert en je uiteindelijk meer tevreden klanten aan je bindt.

De ontwikkelingen binnen informatietechnologie volgen elkaar snel op. Door deze dynamiek is het voor klanten soms moeilijk om zelf alle ontwikkelingen bij te houden. Dat heeft gevolgen. Zo zijn IT-systemen niet altijd up-to-date, waardoor kwaliteitsvermindering of knelpunten in de dienstverlening ontstaan. Ook veiligheid is gediend met het continu actualiseren van de IT-systemen. 

Experis Ciber Managed Services

Als one-stop shop leveren we met Managed Services een breed scala aan diensten:

  • Service Integratie: de regiefunctie over het complete IT-landschap en de aansturing van de leveranciers van de IT-dienstverlening.
  • Architecture Services: zowel enterprise architecture als solution architecture.
  • End User Services: service desk en werkplekbeheer.
  • Infrastructure Services: zorgdragen voor een stabiele infrastructuuromgeving die 24/7 beschikbaar is.
  • Application Services: technisch applicatie-management en functioneel applicatie-management voor een breed applicatie-portfolio.
  • Security Services: van beleidsmatig advies tot end-point beveiligingsoplossingen.

Technisch applicatie management

Experis Ciber heeft de dienst technisch applicatie management gedefinieerd om organisaties te helpen met efficiënt en kosteneffectief technisch beheer op hun applicaties. Je directe voordeel is dat je niet afhankelijk bent van 1 of 2 personen in de organisatie die de juiste kennis hebben. Technisch applicatie management heeft als doel ervoor te zorgen dat de beschikbaarheid van je applicatie maximaal is. Experis Ciber bereikt dit door het continue monitoren van de applicatie waardoor de voor de gebruikers merkbare incidenten tot een minimum worden beperkt. Als incidenten regelmatig terugkeren, wordt er onderzoek gedaan naar de onderliggende oorzaak van deze incidenten met als doel dat deze incidenten niet meer voorkomen, dus een nog hogere beschikbaarheid van je applicatie. Om je op de hoogte te houden van je applicatie landschap wordt er maandelijks een rapportage gedaan.

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2