Totale ontzorging van je IT-landschap

Een goed werkende IT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van je bedrijfsvoering. Maar het managen van die IT-omgeving is meestal niet een van je kernactiviteiten. Sterker nog, veel bedrijven ervaren het als een noodzakelijk kwaad, dat ook nog eens complex en kostbaar is. 

Daarom is het logisch als je het managen van die IT-omgeving uit handen geeft aan een professionele partner. Een partner die begrijpt hoe bedrijfsprocessen werken en die dit kan vertalen naar een optimaal werkende IT-oplossing. Een partner die bovendien een breed portfolio heeft, zodat je al je IT-wensen bij één partij kunt afnemen. Experis Ciber Managed Services kan al je beheeractiviteiten overnemen en je volledig ontzorgen.  

Proposition Image
Dankzij een zorgeloos IT-landschap meer focus op je kernactiviteiten

Oplossing

Experis Ciber is een one-stop shop voor alle beheeractiviteiten. Wij willen onze klanten en partners maximaal ontzorgen door de volledige verantwoordelijkheid voor de end-to-end dienstverlening op ons te nemen. Zo kunnen zij zich volledig focussen op hun kernactiviteiten.

Als one-stop shop leveren we met Managed Services een breed scala aan diensten:

  • Service Integratie: de regiefunctie over het complete IT-landschap en de aansturing van de leveranciers van de IT-dienstverlening.
  • Architecture Services: zowel enterprise architecture als solution architecture.
  • End User Services: service desk en werkplekbeheer.
  • Infrastructure Services: zorgdragen voor een stabiele infrastructuuromgeving die 24/7 beschikbaar is.
  • Application Services: technisch applicatie-management en functioneel applicatie-management voor een breed applicatie-portfolio.
  • Security Services: van beleidsmatig advies tot end-point beveiligingsoplossingen.

1.5.1