Enterprise Content Management met OpenText

Altijd de juiste informatie volledig binnen handbereik

Veel organisaties die hun bedrijfsprocessen met business applicaties ondersteunen worstelen met hun ongestructureerde content. Wanneer deze content is losgekoppeld van het proces, ontstaan er inconsistenties tussen de applicatiedata en de content. Zo wordt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en ervaar je snel problemen op het gebied van compliancy.

Met Enterprise Content Management met OpenText helpen we je deze kloof te dichten. Dat doen we door content in de context van het bedrijfsproces te brengen. Dit verbetert je dienstverlening, maakt je werk efficiënter en zorgt ervoor dat je makkelijker voldoet aan de eisen van wet- en regelgeving. Meer weten over ECM? 

Lees hier verder! Benieuwd naar onze andere ECM innovaties? Kijk dan ook eens op onze dienstenpagina!
Unstructured data
Enterprise Content Management geeft een enorme boost aan de kwaliteit van je bedrijfsprocessen

Business applicaties verrijkt met content

Enterprise Content Management met OpenText onderscheidt zich van andere ECM oplossingen, doordat je de informatie uit je bedrijfsapplicaties verrijkt met je bijbehorende ongestructureerde content. Daarbij kun je denken aan documenten, technische tekeningen, multimediabestanden en e-mails. Al deze content is beheerd binnen de context van het businessproces, waardoor je een volledig geïntegreerd zicht hebt op alle relevante transactionele én ongestructureerde informatie.

Enterprise Content Management: een totaaloplossing

We bieden je een complete oplossing om content op basis van OpenText software binnen proces ondersteunende bedrijfsapplicaties te integreren. Voor SAP, Salesforce, Microsoft en Oracle-systemen leveren we deze oplossing met vooraf ontwikkelde integraties voor veelvoorkomende scenario’s, zoals inkoop, HR en customer service. Daarnaast hebben we ook branche specifieke oplossingen beschikbaar, bijvoorbeeld voor het onderhoud van technische installaties.

Gebaseerd op OpenText Extended ECM

Kortom, met deze slimme Enterprise Content Management innovatie op basis van bewezen OpenText-technologie geef je een enorme boost aan de kwaliteit van jouw bedrijfsprocessen, de productiviteit van je collega’s en voldoe je gemakkelijker aan wet- en regelgeving zoals de GDPR.

Lees hier verder! Benieuwd naar onze andere ECM innovaties? Kijk dan ook eens op onze dienstenpagina!

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

OpenText

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2