Say hello to Dashboarding 2.0

Van blockchain tot bitcoin en van predictive analytics tot machine learning. Veel organisaties voelen zich overspoeld door digitale ontwikkelingen, en door de rap groeiende databerg die daarmee gepaard gaat.

Toch schuilen er in die databergen legio mogelijkheden om organisatieprocessen te optimaliseren. Experis Ciber helpt je inzicht te verkrijgen in deze processen en de context waarbinnen ze zich afspelen. Een helder beeld van zowel verleden, heden als toekomst, daar draait het om.

Cloud Dashboarding Experis Ciber
Past, present, future: je organisatie in één oogopslag

De uitdaging van data

Gegevens binnen organisaties zwerven vaak overal en nergens rond. Niet alleen medewerkers, maar ook klanten, leveranciers en managers voeren allerlei gegevens in op de meest uiteenlopende plekken. Daardoor gaat het overzicht verloren en wordt het steeds moeilijker om betekenis uit data te halen. En juist die betekenis maakt data waardevol.

Data zou dus een bron van competitief voordeel moeten zijn, geen last. Daarom streven wij ernaar om structuur aan te brengen in de data van onze klanten. Dat doen we met ons clouddashboard: een oplossing die een centraal en transparant overzicht levert van alle organisatieprocessen. Met interactieve visualisaties verlagen we de drempel voor álle medewerkers om inzicht te verkrijgen in hun processen. En met historische gegevens en real-time input kunnen managers hun data omzetten in bruikbare informatie.

Past, Present en Future Dashboard

Het dashboard gebruikt het datawarehouse van je organisatie om data om te zetten naar informatie. Die data worden onderverdeeld in de componenten Past, Present en Future voor een allesomvattend inzicht in je organisatieprocessen. En of het nu gaat om kostenoptimalisatie, het genereren van leads of het maximaliseren van bedrijfsprocessen: alle informatie kan worden afgestemd op specifieke goals, in een helder, gedetailleerd overzicht. Historische data kan bovendien gebruikt worden voor forecasting.

En het mooiste: omdat de oplossing cloud-based is, heb je geen installatie van lokale software nodig. Alle betrokken medewerkers en managers hebben direct toegang via de browser. Is de cloud toch niet helemaal je ding? Dan is er uiteraard ook een on-premise toepassing beschikbaar.

Succesvolle samenwerking

Vanzelfsprekend werken we tijdens de implementatie nauw samen met onze klanten. Je kunt er ook op rekenen dat we het beheer van de oplossing met alle plezier op ons nemen. Daarover kunnen we tijdens het traject altijd afspraken op maat maken.

Dat doen we bijvoorbeeld bij Yask. Deze facilitair dienstverlener heeft elke dag te maken met grote hoeveelheden informatie van verschillende klanten. Informatie die moeilijk inzichtelijk te maken is voor alle betrokken stakeholders. Experis Ciber helpt Yask met het logisch structureren en combineren van hun gegevens in het interactieve clouddashboard. De resultaten? Medewerkers en klanten hebben voortaan real-time inzicht in de organisatieprocessen, problemen worden sneller opgelost en besluiten worden op duurzame gronden genomen.

 

Meer weten?

Heeft jouw organisatie ook behoefte aan optimaal informatiebeheer? Aan een nieuwe definitie van 3D-inzicht? En willen jullie ook leren van het verleden en bouwen aan de toekomst? Neem vrijblijvend contact op via nl.info@ciber.nl voor meer informatie. We komen graag bij je langs!

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

SAP

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.1