Altijd de juiste informatie binnen handbereik

Veel organisaties die hun bedrijfsprocessen binnen businessaplicaties standaardiseren worstelen met hun ongestructureerde content. Doordat de content is losgekoppeld van het proces, ontstaan er inconsistenties tussen de applicatiedata en de content. Zo wordt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en ervaar je snel problemen op het gebied van compliancy.

Met Connected Business Content helpen we je deze kloof te dichten. Dat doen we door content in de context van het bedrijfsproces te brengen. Dit verbetert je dienstverlening, maakt je werk efficiënter en zorgt ervoor dat je makkelijker voldoet aan de eisen van wet- en regelgeving. Meer weten over Connected Business Content? Lees hier verder.

Proposition Image
Connected Business Content geeft een enorme boost aan de kwaliteit van je bedrijfsprocessen

Oplossing

Connected Business Content verrijkt bedrijfsapplicaties met mogelijkheden om ongestructureerde content te beheren. Daarbij kun je denken aan documenten, multimediabestanden of e-mailberichten. Deze content wordt beheerd binnen de context van het businessproces, waardoor je een volledig geïntegreerd zicht hebt op alle relevante transactionele en ongestructureerde informatie.

Met deze oplossing bieden we je een compleet framework om content op basis van OpenText-technologie binnen proces ondersteunende bedrijfsapplicaties te integreren. Voor SAP, Salesforce, Microsoft en Oracle-systemen leveren we het framework met vooraf ontwikkelde integraties voor veelvoorkomende scenario’s, zoals inkoop, customer service en onderhoud van installaties.

Kortom, met deze slimme innovatie op basis van OpenText-technologie geef je een enorme boost aan de kwaliteit van jouw bedrijfsprocessen.

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

OpenText
1.5.1