Cloud Procurement voor ziekenhuizen

Inkoop optimalisatie voor ziekenhuizen

Het Cloud voor Ziekenhuizen Qualified Package stelt je in staat om indirecte inkoop en directe patiëntgebonden inkoop efficiënt en effectief te faciliteren, zodat de inkoopafdeling echt kan bijdragen aan de patiëntwaarde. Tevens ondersteun je dan ook moeiteloos alle financiële, controlling & logistieke processen van het ziekenhuis.

De patiëntwaarde staat voorop

In de zorgsector staat de patiënt voorop. Daarom focussen ziekenhuizen op processen die direct invloed hebben op het welzijn van de patiënt. Secundaire processen, zoals inkoop en factuurverwerking, blijven vaak achter. Juist daar valt nog veel winst te boeken, zeker met de stijgende gezondheidskosten in het achterhoofd. Om hierop een antwoord te geven heeft Experis Ciber samen met Isala Ziekenhuizen en SAP een package ontwikkeld op basis van Ariba.

cloud procurement voor ziekenhuizen

 

Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface genaamd Guided Buying kunnen producten en/of diensten gemakkelijk gevonden en besteld worden. Een digitale goedkeurworkflow zorgt dat de verplichtingen vooraf zijn goedgekeurd. De transactie-uitwisseling met leveranciers is geautomatiseerd en digitaal. Dit zorgt voor transparantie over het bestel-tot-betaalproces en verzekert je van een volledig geïntegreerde inkoopketen. Al met al een sterke business case, waarbij 75% van de transactiekosten en tot 5% van de uitgaven bespaard kan worden.

Complete oplossing voor indirecte en directe verkoop

De uitbreiding naar een volledige ziekenhuisoplossing maakt het mogelijk om herbevoorrading vanuit eigen voorraad (MRP) te integreren, waarbij een logistiek dienstverlener de producten tot aan de interne afleverlocatie levert. Ook processen voor huur en bruikleen zijn mogelijk (zoals rolstoelen), waarbij de producten na een bepaalde periode retour moeten. Aanvragen op basis van formulieren/tarievenkaarten voor inhuur van personeel stellen het ziekenhuis in staat om derden in te huren. Investeringen worden ondersteund door aanschaf op contracten. Diensten met meerdere prestatieverklaringen kunnen worden gematched op een blanket purchase order. Daarnaast is het afletteren van het verbruik vanuit leveranciersvoorraad een fluitje van een cent.

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

SAP

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2