Vanuit wendbaarheid naar innovatie met het Mendix low code platform

Het digitale landschap verandert in rap tempo. Startups zorgen voor een nieuwe dynamiek. Innovatieve diensten worden snel digitaal in de markt gezet. Klanten kunnen steeds meer eisen stellen. Je belangrijkste uitdaging? Wendbaar worden zodat je snel en effectief kunt reageren op deze veranderingen. Experis Ciber helpt je bij het creëren van een IT-voorziening die deze behoefte aan flexibiliteit optimaal ondersteunt.

Experis Ciber helpt je om Bimodal IT toe te passen en een brug te slaan tussen je solide backend systemen en innovatieve toepassingen die je wendbaarheid vergroten, dankzij het low code platform. Stabiel en agile tegelijkertijd. 

Agile Business Apps Experis Ciber
Experis Ciber helpt een IT-landschap te creëren dat je behoefte aan flexibiliteit en wendbaarheid ondersteunt

Maak gebruik van het application platform

Als partner van toonaangevende softwareleveran­ciers - zoals SAP, OpenText, Oracle en Microsoft - heeft Experis Ciber in 2015 het low code platform Mendix aan haar portfolio toegevoegd, om de klantervaring te verbeteren en de time-to-market voor klanten te verkorten door middel van het Mendix application platform. Dit werkt optimaal als er een solide plan aan ten grondslag ligt. We realiseren snel dynamische en proces gedreven applicaties. De voordelen zijn de nauwe alignment met de business, de modulaire opzet en model gedrevenheid van het low code platform en versnelling ten opzichte van andere ontwikkeltalen.

Snel business apps realiseren met het low code platform van Mendix

Mendix is het snelste en gemakkelijkste low code platform, hierdoor helpt het om applicaties sneller, beter en goedkoper te bouwen. Maar alleen met het bredere beeld van het IT-landschap van de organisatie in gedachten. Organisaties zijn in staat om sneller én betere software te leveren door middel van low code. Deze low code platformen besparen tijd en ontlasten de IT-afdeling. Er wordt minder code geschreven door de ontwikkelaars, dat levert minder bugs op. Dit is goed nieuws voor zowel de gebruikers, als de ontwikkelaars.

Mendix voor jouw organisatie

Door inzet van onze slimme accelerators en out-of-the box connectoren zijn wij in staat om sneller Mendix apps te ontwikkelen. Onze consultants beschikken over diepgaande Mendix-kennis (on premise en de cloud), maar óók de skills om de optimale input uit je organisatie te halen en agile samen te werken met je team. Natuurlijk kunnen we jouw medewerkers ook opleiden voor het low code platform zodat je niet afhankelijk bent van je IT-partner. Onze Managed Services organisatie kan het Mendix-landschap 24/7 beheren. 

Business Thema's

IT-Trends

Partners bij deze oplossing

Mendix logo

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.2