#Werkenbijciber

Kom ook werken bij Ciber!

Experis Ciber is een ICT-consultancy bedrijf met ruim 350 ervaren, oplossingsgerichte en getalenteerde medewerkers. Ciber werkt samen met organisaties om technologiestrategieën en -oplossingen te ontwikkelen. Ciber biedt naast implementatie en adviesdiensten (voor de grote namen in ERP, CRM, EIM, mobility en BI), application development en managed services.

Experis Ciber klanten bevinden zich voornamelijk in de sectoren Energy & Utilities, High Tech Industry & Manufacturing en Professional Services. Het zijn toonaangevende bedrijven in het upper segment binnen Nederland.

Onze Cultuur

We zijn er trots op bij Experis Ciber te werken. Allemaal. Logisch eigenlijk, want het succes van Experis Ciber is direct ons eigen succes. Experis Ciber kent een open, informele en professionele cultuur en heeft een platte structuur. Dat maakt van Experis Ciber een flexibele organisatie met korte lijnen waarin jouw stem telt en jij gezien wordt als medewerker, niet als nummer!

Ons team

Bij Experis Ciber werk je binnen een team van 20 tot 30 consultants: Service Lines. Elke Service Line (SL) is verantwoordelijk voor haar eigen resultaten. Dat geeft een gezonde mate van druk, maar tegelijkertijd ook veel vrijheid. Je hebt namelijk in hoge mate invloed op wat er binnen jouw SL gebeurt. Dat gaat verder dan het werken aan een opdracht. Zo kun je denken aan het organiseren van interne kennissessies of het schrijven van interessante blogs. 

Jouw rol binnen Ciber

Als ondernemende en proactieve persoonlijkheid werk jij graag in een organisatie waarin je alle ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om succesvol te zijn. Jij bent creatief en komt zelf met innovatieve ideeën en argumenten. Je krijgt energie van het behalen van resultaat en je wilt graag direct toegevoegde waarde leveren aan de kern van ons bedrijf! 

We stimuleren je om door te groeien door middel van trainingen, kennissessies en jouw persoonlijke coach! Zo faciliteert Experis Ciber jouw carrièrepad dat past bij je talenten en ambities.

Ook werken bij Ciber?

Spreekt dit alles je aan en wil je ook trots zijn op je werkgever?
Dan is werken bij Experis Ciber iets voor jou!

Zoek binnen onze
Vacatures
Stuur je CV & Motivatie naar
recruitment@ciber.nl

Ons Recruitment Team

Susan van Beers, Talent Acquisition Specialist Experis Ciber B.V.

Susan van Beers

Talent Acquisition Specialist

Cynthia van Maarseveen, Talent Acquisition Specialist Experis Ciber B.V.

Cynthia van Maarseveen

Talent Acquisition Specialist