Digital Connected Enterprise

Digital Connected Enterprise

Theme Subtitle

Gebruikers en partners gebruiken hun voorkeurskanalen om in contact te treden. Een competitieve organisatie springt hierop in en wordt een Connected Enterprise.

 

Het tijdperk van het zogenaamde `greenfielden` met ICT is voorbij. Op basis van een lager kostenniveau willen we de mogelijkheden benutten die nieuwe technologieën organisaties bieden. Dit vergt een frisse blik op de ICT-organisatie en de bedrijfsprocessen en dit leidt tot een andere aanpak van innovatie, projecten en beheer.

Het is dan ook belangrijk dat je weet waar je als organisatie staat en waar je naartoe wilt. Door het analyseren van de huidige organisatie, processen en het ICT-landschap, en door te weten waar ondernemers het verschil kunnen maken in de markt, kun je een duidelijke, digitale missie, visie, strategie en IT-roadmap definiëren. Die roadmap zorgt ervoor dat je niet alleen succesvol wordt, maar ook blijft.

Een juiste Cloud-First strategie zorgt er bovendien voor dat je je minder druk hoeft te maken over de beheersbaarheid en wendbaarheid van je ICT-landschap.

Ruud Burgel, Commercial Director Experis Ciber B.V.

Ruud Burgel

Commercial Director