Terugblik CiberXperience 2017

Terugblik CiberXperience 2017

Op 28 maart was het zover! Toen vond CiberXperience 2017 plaats in de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Een evenement over digitale transformatie. Een onderwerp dat leeft omdat alle ontwikkelingen snel op bedrijven afkomen en de vraag oproept hoe men hierop kan reageren. “Software is eating the world”, “How to become a connected enterprise” en “The importance of a digital mindset” zijn slechts een kleine greep uit de vele thema’s die besproken zijn.

-
Sanne Rodenburg

Na een vlammende opening van Barbera de Graaf (Managing Director Experis Ciber) kon de middag van start gaan. Barbera belichte de nieuwe digitale werkelijkheid waarin we zitten en de consequenties voor business en IT. Er wordt veel gesproken over trends en ontwikkelingen en het is de rol van Experis Ciber om de hoe vraag te beantwoorden. Daar staan we voor.

De externe sprekers Sander Duivestein (trendwatcher), Kevin Raaijmakers (Philips Lighting) en Frank van Rooij (Malmberg) namen ons mee in hun visie op en praktijkervaringen over het digitaal transformeren naar nieuwe businessmodellen. Onze consultants presenteerden inhoudelijke masterclasses over diverse thema’s die nu actueel zijn. Denk aan eco-systemen, security, predictive analysis en UX design.

Tijdens de pauzes was er de mogelijkheid om te netwerken en interessante speeddemo’s te bekijken. Onze oplossingen kregen enthousiaste reacties. Gasten konden als extraatje 2 uur consultancy winnen aan de Experis Ciber roulettetafel. Hier hebben diverse deelnemers een voucher gewonnen en we gaan snel weer met ze om tafel om over hun uitdagingen te praten.

Al met al was CiberXperience 2017 een inspirerende en bruisende dag, waar we met trots op mogen terugkijken. Bekijk de aftermovie voor een impressie en proef de sfeer.