CiberXperience2017

CiberXpeience2017 - 28 maart

Welkom bij CiberXperience2017

Anno 2017 is digitale transformatie voor veel bedrijven geen keuze meer, maar noodzaak om succesvol te blijven. Steeds meer traditionele bedrijven worden ingehaald door startups die hetzelfde bieden, maar daarbij wel slim inspelen op het gedrag van consumenten en andere bedrijven. CiberXperience2017 is een event voor iedereen die geïnspireerd en geïnformeerd wil worden over thema’s en technologieën die digitale transformatie mogelijk maken.

Ben je op zoek naar inspiratie om je digitale transformatie te versnellen? Maar ook naar de kennis om dit concreet in te vullen? Dan ben je bij CiberXperience2017 aan het goede adres. We hebben een interessant programma voor managers en directors uit de domeinen: marketing, sales, service, finance, logistiek en IT.

Diverse sprekers gaan in op trends, praktijkcases en relevante oplossingen. De experts van Experis Ciber laten zien:
- Hoe je verschillende bedrijfsprocessen digitaliseert;
- Hoe je de klant een stap voor blijft en inspeelt op zijn behoeften; 
- Hoe je de impact op de organisatie zichtbaar maakt en managed;
- Hoe je met de juiste stappen digitaal transformeert.

Inschrijven is niet meer mogelijk. Tot de volgende keer!

Speeddemo`s

Ervaar de oplossingen die digitale transformatie mogelijk maken

Masterclasses

Laat je inspireren over actuele thema’s op het gebied van digitale transformatie

Meet-the-Expert

Stel vragen over digitale transformatie binnen jouw organisatie

Keynote
Sander Duivestein
Versnelde verandering is de enige constante

Sander Duivestein zet direct de toon voor CiberXperience2017 met zijn kijk op digitale transformatie. “Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk”. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die! Hij inspireert en motiveert met zijn wervelende presentatie over de impact van technologie op mens, bedrijf en maatschappij. Sander is trendwatcher, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie op mens, bedrijf en maatschappij. In de afgelopen jaren schreef hij meerdere boeken en rapporten over Bitcoin, Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud en de economische crisis.

Inspiratiecase
Kevin Raaijmakers
Connected Lighting: de digitale transformatie van Philips Lighting

The Internet-of-Things en Big data zetten hele branches op z’n kop. Ook de traditionele licht industrie ontsnapt er niet aan. Sterker nog, het 125 oude Philips Lighting heeft op basis van deze ontwikkelingen haar meest strategische richting benoemd: Connected Lighting. Het is dé groeivector voor Philips. Als één van de aanjagers van deze nieuwe business zal Kevin Raaijmakers delen welke concrete toepassingen zij nu al in de praktijk brengen, wat de toekomst gaat brengen maar ook hoe Philips als bedrijf in verandering is om deze beweging mogelijk te maken. Zijn verhaal is inspiratief maar ook heel concreet en praktisch.

Programma

11.45
Welkom
Ontvangst, registratie en lunch
12.30
Opening
Barbera de Graaf, directeur, Experis Ciber

Digitale transformatie: Welkom in de nieuwe werkelijkheid!

12.45
Keynote
Sander Duivestein, Trendwatcher

Versnelde verandering is de enige constante

13.15
Inspiratiecase
Kevin Raaijmakers, Marketing Manager Indoor, Philips Lighting

Connected Lighting - de digitale transformatie van Philips Lighting

13.45
Pauze, Speeddemo's en Meet the experts
14.15
Masterclasses
Ronde 1 (Scroll verder voor meer info)

- Jouw data ligt op straat
- Ben je klant een stap voor
- Doe meer business in een ecosysteem

14.45
Zaalwissel
15.00
Masterclasses
Ronde 2 (Scroll verder voor meer info)

- Is UX de sleutel tot succesvolle digitale transformaties?
- Service integration: een must als je digitaal wilt transformeren
- Digitale transformatie begint bij mensen

15.30
Speeddemo's, Meet the experts en snacks
16:30
Inspiratiecase
Frank van Rooij, CIO, Malmberg uitgeverij (Sanoma Learning)

Van traditionele educatieve uitgeverij naar digitale dienstverlener: de digitale transformatie van Malmberg

17:00
Wrap-up en afsluiting van de dag
Erik Bakermans, Creative Digital Strategist, Experis Ciber

Creëer succes met digitale transformatie

17.15
Borrel
14:15 - Ronde 1

Masterclasses

Jouw data ligt op straat! Hoe groot is jouw risk appetite?

Bescherming van informatie en data is een hot issue. Steeds meer burgers en consumenten protesteren. Zij roepen om strengere wet- en regelgeving. Maar wetten en regels lopen altijd achter op de techniek. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Wat is het speelveld en wat zijn de stakeholders binnen je organisatie?

Marleen Pijpelink, Principal ECM Business Consultant van Experis Ciber, geeft deze masterclass en zoekt de interactie op om te kijken hoe groot jouw risk appetite is.

Ben je klant een stap voor!
 

Weet je vandaag wat je klant morgen bestelt? Welke klant tevreden is, of ontevreden en misschien niet terugkomt? Wat is je klant bereid te betalen? Moderne technologie en data geven inzichten waarmee je klanten beter kunt bedienen. Ontdek hoe je je klant een stap voor kunt zijn en optimaal kunt inspelen op zijn behoefte.

Dirk de Vries, Managing BI Consultant bij Experis Ciber, verzorgt deze masterclass.

Doe meer business in een ecosysteem

Digitaal transformeren van je diensten om relevant te blijven voor de klant. Het gaat sneller en beter als je het samen doet met partners in je ecosysteem. Door externe ontwikkelaars of organisaties toegang te geven tot de bedrijfsprocessen en -informatie neemt je innovatiekracht toe. Het is de weg naar verrassende nieuwe concepten en omzetstromen.

Niek Heezemans, Managing Consultant Experis Ciber Digital, laat zien wat de toegevoegde waarde is van API’s en hoe deze je helpen te innoveren.

15:00 - Ronde 2

Masterclasses

Is UX de sleutel tot succesvolle digitale transformaties?

Applicaties of digitale oplossingen zijn niet statisch. De markt verandert, de gebruikersbehoefte verandert en die wonderapp van gisteren is het oude nieuws van morgen. Zeker in tijden van digitale revoluties is het belangrijk dat de user experience scherp op het netvlies staat. Met User Centered Design kun je het ontwerp- en ontwikkelproces van oplossingen stroomlijnen en in deelstappen tot een gebruiksvriendelijk resultaat komen.

Bart van Lankveld, UX-specialist bij Experis Ciber, licht toe hoe je kunt zorgen voor maximale gebruikersacceptatie.

Service Integration: een must als je digitaal wilt transformeren

De impact van nieuwe technologieën is groter dan ooit. Bedrijfsprocessen moeten radicaal op de schop als je de digitale slag wilt maken en een optimale gebruikerservaring wilt creëren. Organisaties kiezen steeds vaker voor gestandaardiseerde oplossingen met maximale flexibiliteit. Het resultaat is een multi supplier omgeving. Hoe stuur je al deze verschillende leveranciers aan? En hoe zorg je voor een goed geolied IT-domein dat vlekkeloos functioneert?

In deze masterclass licht Jan Voskuilen, SIAM consultant bij Experis Ciber, toe hoe je tijd en geld bespaart door te kiezen voor één centraal aanspreekpunt.

Digitale transformatie begint bij mensen

Digitaal transformeren betekent veranderen en dat komt van binnenuit. Agile is het toverwoord. Iedereen wil graag innoveren, maar niemand wil veranderen. In deze masterclass wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht hoe je grip houdt op projecten in de transitie naar de digitale organisatie. Wat zijn de succesfactoren? Hoe zorg je dat de business en IT op één lijn zitten?

Robin Leistra, Project Manager bij Experis Ciber, geeft je concrete tips om met je collega’s het verschil te maken.

Locatie

Hilvaria Studio's
Goirlesedijk 12b
5081 ND Hilvarenbeek

In 2008 werden Hilvaria Studio’s genomineerd voor de Brabantse Cultuurprijs, een stimuleringsprijs voor talentvolle culturele ondernemers die driejaarlijks wordt uitgeloofd door de Provincie Noord-Brabant “voor een baanbrekend initiatief dat zich onderscheidt door aantoonbaar cultureel ondernemerschap”. In deze ongedwongen setting organiseren we CiberXperience 2017!

Een perfecte locatie om een middag te investeren in de toekomst van je organisatie.

Plan Route