Mobile First

De klant van morgen bereik je op zijn smartphone

Met een ‘Mobile First’-strategie ben je altijd daar, waar je doelgroep actief is. Generatie Y, ook wel de millennial generatie genoemd, is een generatie die handelt vanuit de gebruikersinteractie van een mobiel apparaat. Websites die niet ‘mobile friendly’ ofwel schaalbaar zijn worden niet meer geïndexeerd in mobiele zoekresultaten. Dit was onderdeel van de Penguin update van Google.

Bij een 'Mobile First'-strategie zijn bezoekers vanaf hun smartphone het uitgangspunt voor het ontwerp. Dit is in tegenstelling tot het gebruiken van een traditionele website als vertrekpunt bij het maken van een ontwerp. Door terug te gaan naar de essentie van je dienstverlening en dit visueel sterk te presenteren, creëer je draagvlak én bestaansrecht bij de doelgroep!

Mobile First

Als je de ‘Mobile First’-doelgroep wilt bereiken, zul je razendsnel apps en functionaliteiten moeten leveren. Apps met een optimale mobile user experience, die perfect op verwachtingen aansluiten en die meebewegen met marktontwikkelingen. Sluiten de basis functionaliteiten niet perfect aan op de behoeften? Dan stappen ze vaak snel over naar de concurrent.

Mobile User Experience en User Interface Design

Experis Ciber helpt je met het opstellen van een mobile User Experience en een mobile User Interface Design. We adviseren je ook bij het kiezen van de ontwikkeltechnologie, zodat je op het juiste mobiele- of webkanaal je diensten kunt aanbieden met de beste functionaliteiten om aan de verwachtingen van je eindgebruikers te voldoen.

App Factory

Onze App Factory en Low code-platformen zijn geoptimaliseerde ontwikkelstraten, uitgerust met herbruikbare bouwblokken en geautomatiseerde processen. Zo kun je snel, kwalitatief en effectief veilige apps realiseren. Na de eerste lancering van een app is beheer, analytics en optimalisatie al geregeld. Dit is namelijk onderdeel van onze aanpak en ontwikkelstraat!

Business Thema's

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2