Van ruwe data naar nauwkeurige voorspellingen

Dagelijks vormen smartphones, sensors, slimme meters en andere aan internet verbonden apparatuur een uitdaging voor organisaties. Er ontstaat een enorme informatieberg - hoe zorg je ervoor dat deze informatie adequaat geanalyseerd wordt? Nieuwe databronnen leiden tot nieuwe kansen, maar de realtime data moet in directe samenhang met traditionele data worden verwerkt. De combinatie van databronnen maakt personalisatie mogelijk, waardoor de relevantie van de informatie sterk toeneemt.

Het veilig beschikbaar stellen van data is een probleem voor conventionele analysesystemen. Dit kun je oplossen door te combineren: door data op een juiste manier te analyseren en met andere producten die data genereren te koppelen, kan dit leiden tot een beter inzicht en nieuwe toepassingsmogelijkheden. Uiteindelijk is meer dus ook echt meer.

Big Data analyse

Bij Experis Ciber houden we ons diepgaand bezig met alle ontwikkelingen binnen data-analyse. Zo hebben we cross-tooling teams die initiatieven realiseren rondom dit thema. Onze consultants verdiepen zich in Predictive Analytics oplossingen, Big Data software en next-generation datawarehouses en gaan hiermee voor onze klanten aan de slag. Experis Ciber heeft een IoT-propositie waarin de volgende services zijn opgenomen.

  • IoT showcase demo’s
  • Roadmap SAP, Experis Ciber key takeaways
  • System landscape readiness
  • Use case discovery

Internet of Things

Daarnaast ontwikkelen we een drietal showcases die meer inzicht geven in de Internet of Things en waarmee je dieper in een specifiek probleem kunt duiken. Drie integratieconsultants zijn continu bezig met deze technologie en blijven altijd up-to-date met de laatste trends, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheden van LoRa. Bovendien bezoeken we niet alleen kennisdelingsevenementen, we dragen onze kennis ook actief uit naar de buitenwereld. Dit doen we bijvoorbeeld op de VNSG Developersdag, de SAP Inside Tracks en verschillende klant- en kennisdelingsevenementen.

Business Thema's

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.0