Cloud First

Cloud First als aanjager voor digitale transformatie

Het gebruik van cloud-oplossingen is de afgelopen jaren in een enorme stroomversnelling geraakt. Een Cloud First strategie is het ideale hulpmiddel om snel te kunnen innoveren. De initiële investering is laag en maakt je onafhankelijker van IT. De beslissing voor Cloud First is niet meer puur kosten gedreven, maar ook gebaseerd op strategische overwegingen. Zo leent de cloud zich goed voor schalen. Up- of downscalen is makkelijker dan ooit.

Het is een uitdaging om alle omgevingen soepel met elkaar te laten samenwerken, hierbij moet het uitgangspunt Cloud First zijn. De organisatie kiest voor op cloud gebaseerde IT-delivery modellen en de traditionele IT is daarop aangepast.

Cloud strategie

Wij helpen je met het definiëren van een cloud strategie die je digitale transformatie optimaal ondersteunt. Daarnaast maken we concrete businesscases en stellen we een transformatieplan op. Daarmee kun je, op een manier en tempo die bij je organisatie past, het potentieel van ‘Cloud First’ ontsluiten.

Cloud delivery

Uiteraard ondersteunen wij je ook in de technische uitvoering, onder andere met onze proposities op het gebied van Cloud Infrastructuur (IaaS), cloud-native applicaties (PaaS) en Cloud Management Platformen. Daarnaast bieden we oplossingen die je transitie naar de cloud vergemakkelijken, zoals migraties van SAP of OpenText naar de Public Cloud. 

Business Thema's

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2