Experis Ciber Cloud
Professional Services

Experis Ciber Cloud Professional Services

Soms wil je als dienstverlenend bedrijf van softwarepakket wisselen. Dit is omdat je ruimte wilt creëren voor innovatie, omdat je kosten wilt besparen of omdat je behoefte hebt aan een snellere time-to-market. SAP ontwikkelde S/4HANA Cloud Professional Services namelijk met de praktijkervaringen van duizenden dienstverlenende bedrijven in het achterhoofd. Samen met onze experts bepaal je welke standaard ingebouwde ‘best practices’ de meeste waarde aan jouw bedrijfsprocessen toevoegen. Met een simpele druk op de knop activeer je deze best practices, waarna ze meteen klaar zijn voor gebruik.

Behaal meer rendement en snelheid met Experis Ciber Cloud Professional Services

Dankzij S/4HANA Cloud heb je in één oogopslag inzicht in de status van je projecten. Slechts een klein percentage van projecten wordt op tijd en binnen budget afgerond of kennen problemen door niet op tijd inzicht te hebben om bij te sturen. Je moet dus verder kijken dan calculaties en individuele gegevens van project-medewerkers en managers. Dat begint met vooruitkijken. Met de SAP Fiori-userinterface kun je alle relevantie informatie zien, zodat je snel actie kunt ondernemen.

Meer overzicht en sturing dankzij de set van dashboards

Om meer inzicht en overzicht te krijgen in alle lopende projecten heeft Experis Ciber een set van dashboards gebouwd, welke real-time inzicht geven in de volgende KPI’s: bewaking, sturing en rapportage. Het managentdashboard ontsluit zowel gegevens vanuit S/4HANA Cloud, als vanuit andere SAP en non-SAP systemen. Het bestaat uit 26 rapporten welke de financiële performance en planning weergeven van projecten.

Realtime inzicht in alle financiële informatie

De tijdregistratie van medewerkers wordt direct verwerkt. Hierdoor kun je sneller en op basis van de juiste informatie je klanten factureren. S/4HANA Cloud brengt alle gegevens samen in overzichtelijke, real-time views die je makkelijk kunt combineren. Dat betekent dat je kunt rapporteren op zowel team-, medewerker- als afdelingsniveau. Medewerkers kunnen hun uren bovendien mobiel boeken.

Tot slot is het mogelijk om binnen 8 tot 12 weken het systeem voor jouw organisatie operationeel te hebben. Niet alleen wissel je heel makkelijk data uit met andere systemen binnen je organisatie, je communiceert ook op een veilige manier met partners en klanten via het SAP Cloud PlatForm. Vraag nu een demo aan

Contact
2.0.2