Experis Ciber B.V.

Powered By

Ciber, Powered By Experis

About Us - Long

Ciber is een onderdeel van de Experis-tak en behoort hiermee tot de Manpower Group. Experis is het ICT-merk van de Manpower Group en Ciber opereert als een zelfstandig onderdeel binnen dit domein, naast de zusterbedrijven Peak IT, iSense en Experis zelf. Tezamen tellen deze bedrijven zo’n 1350 werknemers, waarmee Experis een middelgrote speler is op het gebied van ICT-dienstverlening in Nederland.

Corporate Mission

Onze missie

Wij zijn Experis Ciber. Een club van eigenwijze mensen die midden in de digitale wereld staan. Met belangstelling en drive helpen we onze klanten en medewerkers naar een hoger plan. We bieden oplossingen voor echte, achterliggende bedrijfsproblemen en dat doen we innovatief, snel en dynamisch. We geven sterk, inhoudelijk advies, omdat we onze klanten doorgronden en begrijpen. Zo maken we een blijvende indruk.

Corporate Vision

Onze visie

Bedrijven die digitale middelen omarmen, zijn bedrijven die de slag in de toekomst gaan winnen. Nu al zien we dat bedrijven scherp naar elke stap in hun waardeketen kijken. Ze besteden zaken uit of voegen slimme, digitale toepassingen toe. Ze willen hun waardeketen zo inrichten dat ze vooruit blijven lopen in de digitale wereld. De veranderingen gaan tenslotte sneller dan ooit.

Bedrijven worden steeds meer plug-and-play en IT wordt van iedereen. Dat vereist een andere manier van denken die invloed heeft op alle managementlagen in een bedrijf.

Daarom willen wij bedrijven helpen de digitale slag te maken. Dat doen we door innovatieve oplossingen te bedenken, te bouwen en te beheren.

Door onze klanten te adviseren en te begeleiden in het digitale landschap. En door altijd met een vooruitziende blik in te springen op veranderingen in de IT-wereld. 

Van slimme devices tot communicatie met eindgebruikers of digitaal inpluggen op het bedrijfsproces: wij zorgen ervoor dat onze klanten de snelste, beste en efficiëntste keuze kunnen maken. Met de omzet- en winstdoelen altijd scherp in het vizier.

Management Team

Barbera de Graaf

Barbera de Graaf

Managing Director

Roel Geraedts, Operations Director Experis Ciber B.V.

Roel Geraedts

Operations Director

Ruud Burgel, Commercial Director Experis Ciber B.V.

Ruud Burgel

Commercial Director

Amber Cooper, Finance Director Experis Ciber B.V.

Amber Cooper

Finance Director

Raymond van Turnhout, Director DTS Experis Ciber B.V.

Raymond van Turnhout

Director DTS

Astrid van Poorten, Director CMS Experis Ciber B.V.

Astrid van Poorten

Director CMS

Linda Beukers, Director SAP Experis Ciber B.V.

Linda Beukers

Director SAP