News & Events

News & Events

Laatste nieuws

Sanne Rodenburg

Experis Ciber genomineerd voor de Computable Awards 2017

Wij zijn genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie Partnerproject van het jaar. Computable reikt dit jaar voor de twaalfde keer op een rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die in het afgelopen jaar nadrukkelijk onderscheidend waren.
Stèphan Numan, Managing Consultant

Mendix on Tour 2017

15 juni 2017 in het RDM CongresCentrum in Rotterdam was Mendix on Tour. Als trotse partner van Mendix en sponsor van dit evenement was Experis Ciber actief aanwezig samen met haar klanten. Er was een interessant en gevarieerd programma met o.a. Hans de Visser over Digitale Transofrmatie met Bimodal IT en een interview met RDM Makerspace door Vincent Wegener.
Lars van der Goes, Junior BI Consultant

All aboard the Titanic: Experis Ciber's predictive analytics workshop

Stel je eens voor dat je zou kunnen voorspellen welke mensen een bepaalde situatie konden overleven. Een bosbrand? Een vliegtuigcrash? Of een simpel spelletje ‘de grond is lava’ misschien? Onlangs pakte Experis Ciber deze vraag op. Wij organiseerde een workshop Predictive Analytics (PA) over de ramp met de wereldberoemde Titanic.
Sanne Rodenburg

Experis Ciber is Microsoft Gold Certified Partner

Experis Ciber is Microsoft Gold Partner op het domein van Microsoft Dynamics Cloud Customer Relationship Management. Deze status onderstreept ons succes ten aanzien van klanten, referenties en bevestigt onze competenties.
Sanne Rodenburg

Your Roadmap to S/4HANA Lunchsessie

Vraag je jezelf ook af hoe S/4HANA je kan helpen innovatiever, sneller en efficiënter te werken? Op welke manier S/4HANA jouw bedrijfsprocessen kan versnellen en versimpelen? Wanneer de overstap het beste gemaakt kan worden en hoe deze transitie het best uitgevoerd kan worden in het IT landschap? Je bent niet alleen!
Sanne Rodenburg

Terugblik CiberXperience 2017

Op 28 maart was het zover! Toen vond CiberXperience 2017 plaats in de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Een evenement over digitale transformatie. Een onderwerp dat leeft omdat alle ontwikkelingen snel op bedrijven afkomen en de vraag oproept hoe men hierop kan reageren. “Software is eating the world”, “How to become a connected enterprise” en “The importance of a digital mindset” zijn slechts een kleine greep uit de vele thema’s die besproken zijn.

Events

Geen geplande events.

Afgelopen events

Geen geplande events.