SAP Technology

SAP Technology

Op SAP Technology gebied leveren wij diverse diensten. Deze zijn gecentreerd rondom de onderwerpen User Experience, ABAP/HANA en Integratie. Experis Ciber heeft een breed georiënteerd SAP-team dat alle zowel functionele alsook technische kennis en vaardigheden bezit om altijd de ideale end-to-end oplossing te kunnen realiseren. Wij zijn dé one-stop-shop voor SAP-gerelateerde diensten!

User Experience

Wij hebben de verschillende diensten beschreven die wij leveren om de gebruikservaring van SAP-applicaties naar een hoger niveau te tillen. Hiermee zorgen wij voor happy users! Onze SAP User Experience (UX) specialisten kunnen bijvoorbeeld adviseren over het inrichten van bestaande IT-landschappen volgens de laatste SAP-standaarden. In samenspraak creëren we vervolgens een road map om de UX van applicaties te moderniseren. Daarnaast kunnen we zowel standaard (Fiori) als maatwerk (SAPUI5) applicaties ontwerpen en implementeren. Dit alles doen we volgens design thinking en user driven design methodieken. Voor meer informatie lees ook onze solutionbrief over UX.

ABAP/HANA

Ons ABAP/HANA-team biedt verschillende diensten om het functioneren en de onderhoudbaarheid van SAP-applicaties te analyseren en waar nodig te verbeteren. Hiermee zorgen wij voor optimaal functionerende systemen tegen zo laag mogelijke kosten! Onze ervaren SAP-ontwikkelaars weten alles over ABAP, HANA en hoe optimaal gebruik te maken van beiden. Dit is belangrijk om te weten, zeker ook als overwogen wordt de stap te zetten naar het HANA-platform.

Bij het verhuizen van een SAP systeem naar het HANA-platform is de migratie van maatwerk SAP-programma’s een belangrijk onderdeel. Een quick-scan geeft een overzicht van de impact van de migratie op de huidige omgeving, inclusief de benodigde inspanning. Onze oplossing maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk te migreren naar het HANA-platform, waarna geprofiteerd kan worden van de vele nieuwe functionaliteiten die HANA biedt. Bekijk hier de solutionbrief.

Integratie

Een gevarieerd IT-landschap waar meerdere systemen deel van uitmaken? Onze SAP-integratiespecialisten zorgen met hun up-to-date kennis van SAP PI/PO, SAP Cloud Platform Integration, API-management en IoT voor een naadloze verbinding tussen alle soorten systemen. Of dit nu gaat om een landschap van on-premise systemen, cloudoplossingen of een variatie van beide; met kennis en kunde van zowel cloud- als on-premise integratieproducten kunnen wij elk systeem ontsluiten en zorgen voor de juiste koppeling. Bekijk hier de solutionbrief!

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Managed Services

Partners bij deze dienst

SAP

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2