SAP Financials

SAP Financials

Het SAP Financials team van Experis Ciber biedt de kennis en ervaring die CFO’s en financiële managers nodig hebben om succesvol te kunnen zijn in de nieuwe dynamische wereld van cloud, dynamische analyses, robotica en steeds verder integrerende overheidsrapportages. De consultants van Experis Ciber kunnen je helpen met het opzetten van een groeiplan waarbij de vraag vanuit de organisatie belangrijker wordt en de financiële afdeling van kostenpost naar een waarde realisatie onderdeel transformeert.

Voordelen van cloud in een financiële omgeving

Snel kunnen inspelen op vragen vanuit de markt of nieuwe verdienmodellen is de sleutel tot succes in het nieuwe dienstverleningsmodel. SAP HANA Cloud oplossingen bieden deze flexibiliteit door processen te optimaliseren en universeel toepasbaar te maken. Snel op- of terugschalen wordt daardoor makkelijker dan ooit. Bovendien levert het een besparing op rondom IT-onderhoud.

Menselijke interactie in operationele activiteiten uitfaseren

Financiële afdelingen mogen meer input aan management leveren in de vorm van waardetoevoegende rapportages. De kracht van de financiële afdeling zijn de mensen met ervaring en inzicht in het bedrijf. Nu worden zij nog gebruikt om repetitief werk uit te voeren. Door de inzet van robotica kunnen deze mensen vrijgemaakt worden om echt waarde toe te gaan voegen.

Dynamische analyses op basis van eenduidige financiële data

Door de versnellende werking van in-memory, het ophalen van analyses direct uit het transsectionele systeem en het mogelijk maken van vergelijkingen tussen logistieke, verkoop- en financiële data is het belangrijk om te begrijpen wat voor impact keuzes in het opstellen van analyses hebben. Met onze ervaring helpen we je graag om hier de juiste afweging tussen dynamiek en duidelijkheid te maken.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Managed Services
S/4HANA Cloud
S/4HANA Cloud Professional Services

Partners bij deze dienst

SAP

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2