SAP Business Intelligence

SAP Business Intelligence

Op alle vlakken in ons leven komen we in aanraking met data; denk maar aan Internet of Things (IoT) toepassingen zoals slimme energiemeters, smartwatches, stappentellers en natuurlijk social media. Met Business Intelligence geven we betekenis aan data en vormen we deze om tot waardevolle informatie. Hierbij kijken we niet alleen terug naar het verleden of naar realtime gegevens, maar maken we ook voorspellingen over de toekomst zodat onze klanten met een gerust hart kunnen doorgroeien.

Data-gerelateerde vraagstukken

We helpen onze klanten met het oplossen van verschillende datagerelateerde vraagstukken. Dit is natuurlijk een breed begrip, maar onze opdrachten zijn dan ook vaak afwisselend en innovatief. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld op maat gemaakte, automatisch gegenereerde rapporten die afkomstig zijn uit SAP BW en vervolgens via de SAP Broadcaster of Business Objects per mail naar de gebruikers worden verstuurd.

Uitgebreide kennis van SAP Business Intelligence oplossingen

Ook interactieve dashboards, gebouwd in de SAP Analytics Cloud en direct gekoppeld aan een HANA database of het SAP Cloud platform, zijn cases die ons Business Intelligence team met kunde en enthousiasme afhandelt. Moeten de live views in de database aangepast worden? Geen probleem, onze consultants kunnen ook overweg met Native-of BW On HANA.

Big Data in combinatie met SAP-toepassingen zoals Predictive Analytics

We focussen op big data; hoe kunnen we SAP-toepassingen zoals Predictive Analytics of juist industriebrede standaarden als Python optimaal inzetten om de processen van onze klanten te verbeteren? De mogelijkheden zijn enorm en betreffen bijvoorbeeld precies getimede financiële beslissingen, preventief onderhoud van hightech materieel of het voorspellen van graafschade voor nutsbedrijven.

Onze Business Intelligence consultants beheersen de oplossingen als geen ander en helpen je met het maken van de beste keuzes als het gaat om de combinatie van data en proces, met de juiste oplossingen op het juiste moment.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Managed Services
Predictive Analytics

Partners bij deze dienst

SAP

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2