Application Development

Je bedrijfssoftware moet je bedrijfsprocessen ondersteunen. User Experience, performance en beschikbaarheid zijn daarbij zeer belangrijke thema's. Onze ervaren Oracle-consultants kunnen je niet alleen adviseren, ze kunnen je ook helpen met realisatie en beheer. Dat doen ze op basis van zowel traditionele methodieken als een Agile manier van werken. Zo geven we invulling aan de modernisatie, innovatie of simplificatie van bestaande of nieuwe omgevingen.

Database

De data van een bedrijf is je belangrijkste asset. Daarom wil je data veilig, flexibel en snel toegankelijk kunnen opslaan. Een Oracle database biedt hiervoor bij uitstek de beste voorzieningen. Wij zijn in staat om deze mogelijkheden als geen ander toe te passen. De meest ultieme vorm is de "Database as an API" waarbij toegang tot jouw data en business functionaliteit alleen via PL/SQL API's plaats mag vinden. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met performance problemen en de database development straat moderniseren door het op te nemen in een CI/CD omgeving.

Front-end

Als je de data in de Oracle database flexibel wilt ontsluiten dan ontwikkelen wij een multi device front-end middels moderne (Low Code) Cloud gebaseerde omgevingen zoals Outsystems en Oracle APEX. Deze ontwikkelomgevingen bieden de mogelijkheid om snel zonder veel codeerinspanning een professionele gebruikersinterface te realiseren zonder daarbij gevangen te zitten voor meer geavanceerde features waarvoor meer controle op programmeercode gebied nodig is.

Maintenance

Substantiële investeringen in Oracle applicaties gebouwd met Oracle Forms, Reports en/of Designer zijn veilig bij Experis Ciber. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit vlak verzorgen wij tevens het onderhoud van deze applicaties en eventuele modernisering binnen de Oracle Developer stack of migratie naar Outsystems of APEX.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Managed Services

Partners bij deze dienst

Oracle

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.2