Enterprise Content Management

Experis Ciber levert ruim tien jaar Enterprise Content Management (ECM)-gerelateerde diensten. Als marktleidende speler in de Nederlandse ECM-markt hebben we een uitstekende partnership met OpenText, met focus op de producten OpenText (x)ECM en Documentum. De OpenText propositie zien we dan ook als een van onze belangrijkste speerpunten. Daarom investeren we fors in het verder uitbouwen van onze kennis en ervaring op dit vlak. Experis Ciber is OpenText Silver Services partner.

Veel organisaties die hun bedrijfsprocessen binnen businessapplicaties standaardiseren worstelen met hun ongestructureerde content. Doordat de content is losgekoppeld van het proces, ontstaan er inconsistenties tussen de applicatiedata en de content. Zo wordt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en ervaar je snel problemen op het gebied van compliancy.

Met Connected Business Content helpen we je deze kloof te dichten. Dat doen we door content in de context van het bedrijfsproces te brengen. Dit verbetert je dienstverlening, maakt je werk effici├źnter en zorgt ervoor dat je makkelijker voldoet aan de eisen van wet- en regelgeving.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Connected Business Content
Managed Services

Partners bij deze dienst

OpenText

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.0