OpenText Documentum

Documentum

OpenText Documentum is een marktleider op het gebied van Enterprise Content Management. Experis Ciber heeft ruim 12 jaar ervaring met het implementeren en beheren van deze oplossing. Met Documentum ondersteun je de volledige lifecycle van documenten. Autonaming zorgt ervoor dat documenten altijd een unieke naam hebben. Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van versiebeheer zorgen ervoor dat je verschillende versies van een document kan opslaan en terughalen wanneer nodig. Met Records Management stel je automatische policies in voor het archiveren en verwijderen van content. Experis Ciber biedt zowel generieke ECM-oplossingen als marktspecifieke oplossingen.

Documentum D2

D2 is de Documentum oplossing voor een documentgerichte informatievoorziening. Kenmerkend voor D2 is de dynamische en configureerbare gebruikersinterface. Deze bestaat uit widgets, elke met een eigen uitgebreide set aan te configureren functies. De widgets kunnen allemaal met elkaar communiceren, hetgeen resulteert in een intuïtieve gebruikersinterface. De gebruiker bepaalt waar widgets zich bevinden, welke widgets worden getoond en verborgen en de gebruikersinterface aanpassen aan de eigen wensen.

Documentum xCP

xCP is de Documentum oplossing voor een casegerichte informatievoorziening. Case management is niet gericht op een individueel document of stuk informatie, maar het totale proces en op alle informatie die daarbij moet worden verwerkt. xCP stelt ontwikkelaars in staat om een oplossing te realiseren op basis van vooraf gedefinieerde functionele bouwstenen. Hierdoor wordt de hoeveelheid maatwerk tot een minimum beperkt.

Energy & Engineering Suite

Documentum biedt met de Energy & Engineering Suite een oplossing gericht op de energie- en engineeringmarkt. Het betreft hier het vastleggen, beheren en gecontroleerd beschikbaar stellen van asset gerelateerde content. Zowel voor het beheer van de As-is situatie als het gecontroleerd ondersteunen van projecten. De oplossing is gebaseerd op industriestandaarden en bestaan uit een set aan uitbreidbare templates, die op maat te maken zijn naar de specifieke behoeftes van onze klanten.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Enterprise Content Management met OpenText
ECM Coach

Partners bij deze dienst

OpenText

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2