Content Suite

Content Suite

Het OpenText Content Suite platform is zowel geschikt om transactionele processen evenals om de moderne digitale werkplek te ondersteunen. Afhankelijk van je eisen en wensen adviseren we je om één of meerdere onderdelen van de suite in te zetten. Onze experts hebben kennis van de laatste versie en begeleiden je bij de juiste selectie van onderdelen, verzorgen de configuratie en de juiste integratie in je applicatielandschap. Uiteraard helpen we je ook met de dienstverlening op het gebied van beheer.

Transactionele Content Services

Met transactionele content services bedoelen we dat we transactionele processen versterken door ECM mogelijkheden toe te voegen. Je kan daarbij denken aan generieke processen zoals het geautomatiseerd afhandelen van facturen, evenals aan marktspecifieke oplossingen, zoals het direct  archiveren van kassabonnen bij een supermarkt met Archive Center.

Digitale werkplek

In de moderne kantooromgeving is digitaal samenwerken de standaard. Informatiewerkers hebben IT ondersteuning nodig om optimaal samen te werken met collega’s en partners. Een gebruiksvriendelijke user interface en integratie met werkplekapplicaties zoals Office 365 is normaal. De OpenText Content Suite biedt deze mogelijkheden zodat het gebruiksvriendelijk zoeken, delen èn het volgens de juiste regels bewaren van informatie een fluitje van een cent is.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Enterprise Content Management met OpenText
Managed Services

Partners bij deze dienst

OpenText

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2