OpenText AppWorks

AppWorks

Onze consultants ontwikkelen met AppWorks volgens het concept "What you model is what you execute" en slagen er zo in een effectieve relatie tussen de Business en de IT-afdelingen te smeden. Door de orkestratie van de bestaande webservices integreren we deze tot nieuwe business services die in een Enterprise Service Bus worden aangeboden. Zo voegen wij extra waarde toe aan het bestaande software landschap van de klant. Daarnaast kunnen onze consultants nieuwe applicaties volgens het concept van "Low Code Development" te ontwikkelen.

Business Proces Model

Met OpenText AppWorks kunnen onze consultants de business processen van de klant modelleren volgens het concept "What you model is what you execute". In het proces worden de processen en services geïntegreerd en georkestreerd tot nieuwe applicaties die de business goed begrijpt, want zoals deze processen zijn gemodelleerd zo worden zij ook uitgevoerd. Met OpenText AppWorks is de uitvoering van elk gemodelleerd proces tot in detail te controleren en daarmee is de business volledig in control. In een Enterprise Service Bus kunnen de executeerbare processen vervolgens als geïntegreerde webservices concern breed worden aangeboden.

Dynamisch of Ad-hoc Casemodel

In een business proces zijn de stappen van A tot Z volledig vastgelegd. Bij een dynamisch casemodel heeft de mogelijkheid het business proces te modelleren tot een gekende flexibiliteit. De gebruiker of eigenlijk de kenniswerker bepaalt in het casemodel welke acties moeten worden uitgevoerd om tot het gewenste eindresultaat te komen. In het casemodel maakt de kenniswerker de keus uit een repertoire aan diverse acties die in de verschillende stadia van het casemodel zijn aangeboden. Het is de kenniswerker die bepaalt welke acties tot het gewenste resultaat leiden. Daarbij kunnen diverse acties opnieuw en meermalen worden uitgevoerd. Bij het dynamische casemodel is de kenniswerker volledig in control en hij of zij bepaalt ad hoc de volgende actie(s). Wij helpen klanten met het modelleren en implementeren van flexibele casemodellen.

Low Code Development

Ook onze consultants blijven bij met de laatste ontwikkelingen van AppWorks, waarbij volgens het principe van "Low Code Development" applicaties worden gebouwd. Met low code development kunnen ontwikkelaars op eenvoudige wijze snel, simpel en Agile door de data-gedreven applicaties bouwen. In samenspraak met de business wordt de persistente data als uitgangspunt vastgelegd en kunnen business processen, workflows, etc. worden ontworpen.

Zo ontstaan betekenisvolle applicaties die volledig door de behoefte van de business zijn gedreven. Via een RESTful API kan de low code applicatie worden uitgebreid met elke programmeertaal je al in gebruik hebt. Wij ondersteunen en ontwikkelen met en voor de klant agile en doeltreffende applicaties door toepassing van "low code development".

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Enterprise Content Management met OpenText
ECM Coach

Partners bij deze dienst

OpenText

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2