Algemeen

Experis Ciber biedt diverse diensten om de levenscyclus van ongestructureerde informatie – van initiële creatie tot aan archivering en verwijdering - te ondersteunen. We leveren zowel functionele als technische dienstverlening onder de naam van Connected Business Content.

Veel organisaties die hun bedrijfsprocessen met business applicaties ondersteunen worstelen namelijk met ongestructureerde informatie. Wanneer de relatie tussen deze content en de context van het oorspronkelijke bedrijfsproces verloren gaat, ontstaat er inefficiëntie en inconsistentie. Zo wordt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en ervaar je snel problemen op het gebied van compliancy.

Met Connected Business Content, een Enterprise Content Management oplossing, helpen we je deze kloof te dichten. Dat doen we door content in de context van het bedrijfsproces te brengen. Dit verbetert je dienstverlening, maakt je werk efficiënter en zorgt ervoor dat je makkelijker voldoet aan de eisen van wet- en regelgeving. Meer weten over Connected Business Content? Lees hier verder.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Connected Business Content
Managed Services

Partners bij deze dienst

OpenText

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.0