Microsoft Dynamics 365 (CRM)

Dynamics 365 (CRM)

Microsoft Dynamics 365 is hét platform voor klantprocessen. Van sales automation tot marketing en after sales: alle processen rondom de klant worden perfect door het Dynamics-productportfolio ondersteund. Door het 360-graden klantbeeld verbeter je bovendien het klantcontact, vergroot je de customer intimacy en maximaliseer je de waardeketen. Wil je ook transformeren naar een datagedreven organisatie? Met Dynamics ben je verzekerd van solide support. Voor een mooie harmonie tussen mensen, processen en technologieën!

Ervaring met Dynamics 365

Experis Ciber heeft talloze implementaties gedaan bij gerenommeerde organisaties. Ook zijn we Microsoft Gold-partner in het domein Cloud Customer Relationship Management. Dat word je niet zomaar, daar is passie en doorzettingsvermogen voor nodig. We zijn er dan ook trots op dat onze expertise in de markt zo sterk wordt erkend!

Dynamics 365 Product portofolio

Dynamics bestaat uit verschillende producten die zowel in de cloud als on-premise worden ondersteund. Alle onderdelen werken uitstekend samen en kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan andere Microsoft-producten, zoals Power BI, Power Apps en Office. Op deze manier kun je makkelijker besluiten nemen op basis van klantinput en het klantcontact sterker uitbouwen. Dynamics is dus geen ERP of CRM, maar een absolute totaaloplossing.

Microsoft Dynamics: Sales (CRM)

Met de salesmodule krijgen account- en salesmanagers de kans om maximale waarde uit hun salesprocessen te halen. De effecten? Klantbehoeften worden beter gedefinieerd, verkoopkansen worden sterker benut en leads worden effectiever binnengehaald. De LinkedIn Sales Navigator, in combinatie met Microsoft Dynamics Sales (CRM), is een voorbeeld van zo’n slimme tool. Volgens onderzoeksbureau Forrester en Gartner is Dynamics Sales marktleider binnen het sales force automation-segment. We zijn er dan ook trots op om Microsofts Gold-partner te zijn en helpen je organisatie graag verder!

Benieuwd naar de rapporten? Download ze via Forrester of Gartner .

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Managed Services

Partners bij deze dienst

Microsoft

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2