Microsoft Application Integration

Application Integration

Experis Ciber is Microsoft Silver Partner met een Silver Competency Level op het gebied van application integration. Dit benadrukt dat wij in staat zijn om unieke applicaties en/of softwareoplossingen succesvol te integreren met behulp van verschillende producten binnen het Microsoft-ecosysteem.

Rondom application integration leveren wij advies, implementatie en beheerdiensten inzake integratieoplossingen. Denk hierbij aan oplossingen op basis van BizTalk Server en/of Microsoft Azure Integration Platform-as-a-Service (iPaaS). Verhoog de productiviteit en automatiseer je bedrijfsprocessen door applicaties binnen de organisatie (EAI) en buiten de organisatie met leveranciers en/of klanten (B2B, B2C) te verbinden.

Application Integration Consultancy

Onze gecertificeerde Microsoft consultants hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Application Integration. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van Microsoft technologieën/producten, onder andere BizTalk Server en Cloud Services (e.g. Azure Service Bus/Logic Apps/API Management). Onze consultants kunnen je goed advies geven met betrekking tot modernisatie, innovatie en/of simplificatie van bestaande integratie oplossingen danwel advies geven, ontwerpen en implementeren van nieuwe integratie oplossingen ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Managed Services

Partners bij deze dienst

Microsoft

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2