Microsoft Application Development

Application Development

Experis Ciber is Microsoft Silver Partner met een Silver Competency Level op het gebied van application development. Onze kennis en ervaring omvatten het gehele spectrum van application development van on-premise, cloud en/of hybride softwareoplossingen. Hierbij beschikken wij over kennis en ervaring op basis van zowel traditionele (e.g. Waterval) alsook Agile-ontwikkelmethodieken (e.g. SCRUM), inclusief ervaringen met het opzetten van Continuous Integration/Continuous Delivery (CI/CD-)oplossingen.

Application Development Consultancy

Onze gecertificeerde Microsoft-consultants hebben veel kennis en ervaring op het domein van application development over de verschillende lagen van frontend, middleware en backend. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van Microsoft-technologieën/producten (o.a. Azure, SharePoint, BizTalk, Dynamics365 e.d.). Zij zijn in staat om advies te geven met betrekking tot modernisatie, innovatie en/of simplificatie van bestaande softwareoplossingen. Onze consultants ontwerpen en implementeren tevens nieuwe softwareoplossingen ter ondersteuning van je bedrijfsprocessen en/of CI/CD-oplossingen ter ondersteuning van de ontwikkelprocessen.

Mobile App en Web Development

Apparaten zoals smartphones en tablets nemen een steeds belangrijkere rol in met betrekking tot de ondersteuning van bedrijfsprocessen. Wij hebben de benodigde kennis en ervaring voor het ontwikkelen van cross platform applicaties door middel van open source software development kits (e.g. Ionic), welke perfect aansluiten op bestaande applicaties en/of systemen in je applicatielandschap. Wij ontwikkelen eveneens device independent responsive websites en portalen met de nieuwste webtechnieken. Open source platformen en/of frameworks als Angular en/of Drupal kennen voor ons geen geheimen.

SCRUM Master

Scrum is een van de meest populaire en effectieve Agile-methodieken. Onze zeer ervaren consultants hebben naast de verschillende Microsoft-certificeringen eveneens de Professional Scrum Master (PSM-)certificering in hun bezit. Daarmee zijn zij niet alleen direct inzetbaar in bestaande scrum teams in de rollen van scrum master en/of developer, maar kunnen zij eveneens adviseren en coachen bij de introductie en realisatie van scrum binnen de organisatie.

Business Thema's

Gerelateerde Oplossingen

Managed Services

Partners bij deze dienst

Microsoft

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2